HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Tjiezy - coole kaas voor kids

100% natuurlijk

 

Wie houdt er niet van kaas? Als lekkere snack tussendoor of op de boterham. Maar wie maakt kaas cool voor kids? Dat is Tjiezi, een verrassend lekkere collectie van kaasproducten vol essentiële bouwstoffen zoals calcium, proteïne en vitamine D. 100% natuurlijk, 100% lekker en 100% FUN. Tjiezi vind je in de supermarkt, maar ook online, waar hij zich van zijn meest komische, boevige, energieke en soms emotionele kant laat zien. Op www.tjiezi.com staan grappige games, video’s en het speciale Tjiezi spaarprogramma voor emoticons. Dat is nog eens andere kaas!

Naast 100% natuurlijk is Tjiezi gewoon lekker; vooral als snack op brood of op de tosti. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 92% van de kinderen van kaas houdt en 1,5 keer per week tosti’s eten. Kortom, tosti´s zijn hot. Bovendien is Tjiezi verkrijgbaar als handige voorgesneden plakken in“Jong Belegen” of in de unieke “Pizza smaak”. Maar er is ook een lekkere verantwoorde snack: handige tussendoortjes die gemakkelijk mee te nemen zijn naar school, naar het zwembad of naar het sportveld. De gezonde snack voor kinderen in de groei. Lekker, leuk en 100% natuurlijk.

 

 

Beoordeling door kinderen
PeuterPlace liet een aantal kinderen de Tjiezi producten proeven en beoordelen. Bij het zien van de de aanlokkelijke verpakkingen werd direct enthousiast gereageerd. De meeste kinderen wilden beginnen met de Tjiezi strings. Al gauw werden deze "kaasbanaantjes" genoemd, want ze ontdekten dat je de strings kunt "afpellen als een banaan". De strings zijn daarom een geslaagde traktatie. Met wat fantasie kun je er creatieve hapjes van maken. Bijvoorbeeld een kaasvinger voor Halloween. Eén kind hield niet van kaas. Na enig overhalen wilde hij wel de kaasdip proberen. De smaak van de roomkaas is erg mild en in combinatie met de broodstengels vond het kind de dip zelfs 'best lekker'.
De kaasdip leent zich uitstekend als gezond tussendoortje op school.
Tot slot werden tosti's gegeten met de jong belegen kaasplakken en de Pizza 30+ kaas. Met name de laatste viel erg in de smaak.
Maar Tjiezi Strings vonden ze toch wel het lekkerst. (en leukst!)

 

 

Over Tjiezi
Tjiezi is een emoticon, cool, sportief en houdt van drukte, van mensen om hem heen. Online is van alles te beleven. Op www.tjiezi.com staan games, video’s en een speciaal spaarprogramma voor emoticons. Hiermee kunnen Tjiezi’s friends hun MSN-contacten laten zien hoe ze zich voelen. Tjiezi.com is een complete digitale hangout die garant staat voor heel veel fun voor kinderen.

Tjiezi is het nieuwe, gezonde funmerk van Uniekaas. Uniekaas is het oudste en bekendste kaasmerk van Nederland met een breed assortiment aan merken als Uniekaas, Parrano en Tjiezi. Uniekaas is een onafhankelijke, particuliere, sterk marketing-sales georiënteerde onderneming die wereldwijd actief is, o.a. in Nederland, Rusland en de Verenigde Staten.

Tjiezi is in bijna alle supermarkten verkrijgbaar. De range bestaat uit Jong Belegen kaasplakken, ideaal voor tosti’s, en Pizza 30+ kaasplakken. Verder zijn er drie tussendoortjes: de Mozzarella Strings (4-pack snack), Mozzarella Duo Strings (4-pack snack) en de Tjiezi Dippers – broodstengels met gezonde kaasdip. De Tjiezi Strings komen ook als 2-pack snack op de markt.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright