HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

 VAN DE KAT GEEN KWAAD

vanaf 15 december in de bioscoop

 

Van de kat geen kwaad vertelt de lotgevallen van Dino, een kat met een dubbelleven: overdag is hij bij het meisje Zoé voor wie hij vaak kleine cadeautjes meeneemt zoals spinnen of dode hagedissen. 's Nachts zoekt Dino het avontuur als hij samen met inbreker Nico op pad gaat. Geïntrigeerd over wat haar kat ‘s nachts allemaal uitspookt, volgt Zoé Dino tot op de plek waar inbreker Nico woont.
  
Jeanne, de moeder van Zoé, is als politie-inspecteur vaak weg. Claudine past dan op. Jeanne’s echtgenoot werd vermoord door Victor Costa, een gevaarlijke gangster. Terwijl Zoé's moeder de inbraken onderzoekt, wordt Zoé zelf gekidnapped...
 
Met de stem van Willeke van Ammelrooy als oppas Claudine.  Tevens met de stemmen van Maaike Cafmeyer, Rick de Leeuw,  Warre Borgmans, Koen de Graevbe en Pieter Embrechts.

Let op met kinderen tot 6 jaarAngstGrof taalgebruik

 

 

Van de kat geen kwaad is een productie van Folimage (bekend van o.a. 'Beestenboot'), in coproductie met Lunanime, Digit Anima, France 3 Cinéma, Rhône-Alpes Cinema en de RTBF. Tax shelter partners zijn Btech en Lumière Publishing. Speelduur: 64 minuten

 

MAIL & WIN !

PeuterPlace verloot drie setjes met 2 vrijkaarten en een 'Van de kat geen kwaad' goodybag! (rugzak, t-shirt, potloden, pen aan een koord en een broodtrommeltje) Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje naar de redactie o.v.v. Van de kat geen kwaad. Insturen kan tot 31 december.

Meer prijsvragen

 

Trailer

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright