HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 


WINX CLUB 3D – Magisch Avontuur

Vanaf 4 april 2012 in zowel 2D als 3D te zien in de bioscoop


De feestelijkheden op Alfea, de beste school voor feeën, zijn nog maar net begonnen als de boosaardige Trix, bestaande uit de heksenzusjes Icy, Darcy en Stormy, roet in het eten gooit. Zonder de stoere Bloom, de oprichtster van de Winx Club, moeten de Winx Stella, Flora, Layla, Tecna en Musa met lede ogen aanzien hoe het trio niet alleen hun feest verknalt maar ook nog eens een belangrijk geheimzinnig voorwerp steelt. Bloom geniet intussen in het Koninkrijk Domino, waar ze eindelijk met haar ouders herenigd is, met volle teugen van haar nieuwe leven als prinses. Ze is enorm opgewonden omdat Sky, de ware erfgenaam van het Eraklyon Koninkrijk, haar ten huwelijk heeft gevraagd. Alles lijkt idillisch, maar donkere wolken pakken zich samen. Een duister geheim bedreigt het magische evenwicht in het land. Het is nu aan Sky om het geheim te ontdekken. Hebben de heksen er iets mee te maken? Alleen met de hulp van de Winx Club en samen met de Specialisten kunnen Bloom en Sky alle tegenstand overwinnen en het Magische Koninkrijk redden. Bekijk de trailer hieronder!

 

MAIL&WIN!

Wil jij kans maken op een WINX prijzenpakket bestaande uit: 2 vrijkaartjes, WINX 3D magazine, DVD deel 1 én 2?

Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. WINX 3D.

Insturen kan van 1 tot en met 15 april as.

Meer prijsvragen

 

 

Birgit Schuurman, Georgina Verbaan en Jennifer Ewbank zijn te horen in het gloednieuwe Winx Club-filmavontuur Winx Club 3D – Magisch Avontuur, dat vanaf 4 april in zowel 2D als 3D in meer dan 70 bioscopen te zien is.

Birgit Schuurman is Marion, de koningin van Domino, die als moeder van feeënprinses Bloom blij is dat haar dochter weer naar het koninkrijk is teruggekeerd. Georgina Verbaan spreekt de stem van fee Flora in. Jennifer Ewbank tenslotte leent haar stem aan twee karakters; het kamermeisje Witkapje en het elfje Tune.

 

Trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright