HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

 

Verkleden is feest!

 

Kinderen vinden het heerlijk om zich te verkleden, niet alleen met Carnaval of op een feestje, maar ook thuis spelen kids graag verkleed als ridder, zeemeermin, prinses of piraat!

Rollenspel stimuleert de ontwikkeling en wanneer de kinderen daarbij kunnen verkleden, wordt hun fantasie extra geprikkeld. Bassisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen maken dan ook graag gebruik van verkleedkleren in de themahoek.

Bij www.kinderverkleedkleding.nl vind je allerlei originele verkleedsetjes. De kleding wordt in het eigen atelier ontworpen en genaaid.

De kostuums worden gemaakt van sterke (brand)veilige katoenen stoffen en ze worden stevig in elkaar gestikt. Morsen, kliederen en buitenspelen is geen enkel probleem: de kleding kan probleemloos in de wasmachine.

 

 

MAIL & WIN

PeuterPlace mag vijf kinderen verwennen met verkleedkostuum naar keuze! Wil je kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar verkleden(@)peuterplace.nl o.v.v. het kostuum dat je graag zou winnen. Vergeet niet om de gewenste kledingmaat aan te geven!

Insturen kan van 15 oktober t/m 15 november as.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright