HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Match

winactie

Niemand hoeft zich te vervelen deze krokusvakantie! Identity Games introduceert dit voorjaar Match, Biggen en nieuwe edities van TopTrumps. Bij het spel Match mag je jezelf de winnaar noemen als je als eerste een rij van 5 dezelfde karakters vormt.

 

Match
Match is 5 blokjes op een rij met dezelfde karakters. Er zijn 15 karakters om uit te kiezen en elke speler krijgt twee karakterkaarten. Speler 1 begint het spel door zijn bovenste hoekblokje aan de andere kant van het speelveld te schuiven. Speler 2 pakt vervolgens de kubus en gebruikt deze om de kubussen in het andere speelveld weg te duwen. Haal jij als eerste 5 op een rij met dezelfde karakters? Roep dan ‘’Match!’’. Het kubusspel Match is in meerdere edities te verkrijgen. Speel het spel met de iconische karakters uit Harry Potter, de bekende karakters uit het Super Mario Universum of met wereldberoemde voetballers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Speelduur: 15 minuten
Aantal spelers: 2
Leeftijd: 4+

 

MAIL & WIN
Wij mogen 2 Harry Potter spellen verloten! Wil jij kans maken? Schrijf een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Match ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie eronder weten wat je wilt winnen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright