HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Furby spreekt Nederlands!

Furby is terug in Nederland. Terug van weggeweest en interactiever dan ooit! Furby is onweerstaanbaar door zijn hoge aaibaarheidsfactor, maar… heeft zijn eigen willetje. Beetje bij beetje toont hij je zijn karakter en hoe meer je met hem praat en speelt, hoe meer hij zich ontwikkelt. Furby spreekt Furbish, maar hoe meer jij met hem praat, hoe meer Nederlandse zinnetjes hij er doorheen gooit. Elke Furby heeft een eigen karakter, waardoor elke Furby uniek is.

 

In 1998 was dit pluche, elektronische beestje een wereldwijde hype. In een jaar gingen er maar liefst 27 miljoen exemplaren van over de toonbank. Iedereen wilde een Furby. Met grote bewegende ogen keek Furby je aan en met zijn schattige wimpers was hij gewoon weg onweerstaanbaar. Daarnaast kon je Furby van alles leren. Taal bijvoorbeeld. Uit zichzelf praatten de beestjes onverstaanbaar Furby’s, maar na verloop van tijd begonnen ze beter Engels te praten. Ook konden ze met elkaar communiceren. In 2005 kwam een 2e generatie op de markt, maar die wist het succes van 1998 niet te evenaren.

De oude Furby had 30 verschillende stemmingen. Anno 2013 heeft Furby dankzij zijn LED ogen al meer dan 100 expressies. Bovendien spreekt Furby naar mate hij meer aan je gewend is meer dan 1000 Nederlandse zinnen.


Helemaal hot: gratis Furby App
Furby wordt geleverd met een speciale Furby app, die je gratis kunt downloaden (beschikbaar voor iOS en Android). Met deze app kun je Furby o.a. eten geven, vertalen wat hij zegt en het Furby woordenboek raadplegen. Deze app maakt spelen met Furby nog interactiever, maar is niet per se nodig om met Furby te spelen.


 
Furby’s eigenschappen
·         3 sensoren op zijn buik, hoofd en rug
·         Speaker en microfoon
·         Beweegt en danst op muziek
·         Reageert op licht, geluid en op andere Furby’s
·         Ontwikkelt eigen persoonlijkheid, elke Furby is hierdoor uniek
·         LED ogen met meer dan 100 uitdrukkingen
·         Spreekt meer dan 1000 Nederlandse zinnen en natuurlijk Furbish
 
Furby is er in 6 kleuren: blauw, geel, roze/oranje, paars, zwart en wit. In het najaar komen nieuwe kleuren beschikbaar. Adviesprijs: € 89,99. Furby is ook verkrijgbaar bij Bol.com.
 
Meer info en filmpjes vind je op Furby.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright