HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

LEGO Ninjago vanaf 20 april op Nintendo DS

 

Vanaf 20 april kunnen gamers een wereld betreden waar heroïsche ninjas het opnemen tegen het kwaadaardige ‘Skeletons' leger om de vrede op de wereld te herstellen met LEGO Ninjago voor de Nintendo DS. Deze game is een aanvulling op de LEGO Ninjago speelgoedlijn.

Spelers zullen de machtige vechtkunst van Spinjitzu, een vechttechniek waarbij de Spinjitzu tornado gebruikt wordt, moeten beheersen om nieuwe en bekende vijanden uit de LEGO Universe te verslaan. Jonge meesters kunnen dit voorjaar de eeuwenoude vechtkunst leren te beheersen op hun Nintendo DS.

Warner Bros
PEGI 7, EAN 5051888072073, prijs € 29,95.
Reserveer een exmplaar bij Bol.com

 

MAIL & WIN !

Wil jij kans maken op deze game? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar actie(@)peuterplace.nl o.v.v Ninjago. Insturen kan tot en met 30 april as.

 

Meer prijsvragen

 

Trailer

 

 

Over het Ninjago universum
Het verhaal van LEGO Ninjago speelt zich af rond twee broers, Sensei Wu en Lord Garmadon. Zij zijn de zonen van de grote Spinjitzu Master die heel lang geleden Spinjitzu ontwikkelde, de gevechtskunst waarbij Ninja’s zo snel bewegen dat ze een tornado worden.

Sensei Wu, de goede broer, houdt de wereld van Ninjago in balans door de vier gouden Spinjitzu wapens te beschermen. Na jaren van rust en vrede, komt de wereld echter in gevaar. De gemene Lord Garmadon wil namelijk met zijn leger van skeletten de wereld veroveren. Om hem te helpen de gouden wapens te beschermen, gaat Sensei Wu op zoek naar vier jonge Ninja leerlingen die de Spinjitzu gevechtskunst moeten leren. Met deze krachtige gevechtskunst kunnen de vier gouden wapens worden beschermd. 

 

 

 

Meer Lego

Lego Atlantis Moederschip Neptune

Lego Brandweerstation

Lego DVD Clutch Power

Legospel: Minotaurus

Lego Ninjago

Lego Ninjago Trainingskamp

Lego Ninjago voor Nintendo DS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright