HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

LEGO® Ninjago

Nieuw speelconcept met bouwsets en spinners

 

Met LEGO Ninjago presenteert LEGO een geheel nieuw speelconcept dat alle jongens zal aanspreken! Naast de klassieke bouwsets, die je de sfeer van eeuwenoude Aziatische krijgskunst doen beleven, horen bij dit nieuwe thema ook speciale spinners waarmee jongens tegen elkaar kunnen strijden. Kinderen die graag met LEGO bouwen en spelen, zullen genieten van de vele bouwsets, het LEGO Ninjago universum en het rollenspel. De meer actiegerichte jongens zullen eerder naar de spinners grijpen om het zo tegen elkaar op te nemen.

 

NINJA… GO!!
Met de gloednieuwe spinners, ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, kan je de Ninja’s en hun tegenstanders tegen elkaar laten strijden. Elke speler plaatst zijn minifiguur op een spinner en geeft hem één van zijn drie wapens. De spelers roepen: "NINJA…GO!", starten het spinnen en proberen de tegenstander(s) van de spinners te stoten. De minifiguur die als laatst nog staat, heeft gewonnen en krijgt het wapen van de verliezer(s). De spelers kunnen ook één van de duelkaarten inzetten en zo de wedstrijd beïnvloeden.

Spinjitzu Startset
Deze set bevat 2 LEGO minifiguren, twee spinners, 6 wapens, 2 personagekaarten, 8 duelkaarten en genoeg LEGO stenen om de Spinjitzu Arena te bouwen.

Het voordeel van deze startset is dat je direct met twee spelers kunt dueleren in je zelfgebouwde arena! Je kunt je set uitbreiden met andere minifiguren zoals Kai, Cole, Zane of Krazi. Daarnaast is de set leuk te combineren met de bouwsetjes. Jongens krijgen er geen genoeg van!

Prijs: 19,99. Direct bestellen bij Bol.com

Er zijn ook kleine sets beschikbaar die elk één minifiguur bevatten, zijn spinner, 3 wapens, een personagekaart, 4 duelkaarten en een paar LEGO steentjes. Prijs: € 9,99.
Deze en andere speel- of bouw sets zijn ook verkrijgbaar via Bol.com.

 

Over het Ninjago universum
Het verhaal van LEGO Ninjago speelt zich af rond twee broers, Sensei Wu en Lord Garmadon. Zij zijn de zonen van de grote Spinjitzu Master die heel lang geleden Spinjitzu ontwikkelde, de gevechtskunst waarbij Ninja’s zo snel bewegen dat ze een tornado worden.

Sensei Wu, de goede broer, houdt de wereld van Ninjago in balans door de vier gouden Spinjitzu wapens te beschermen. Na jaren van rust en vrede, komt de wereld echter in gevaar. De gemene Lord Garmadon wil namelijk met zijn leger van skeletten de wereld veroveren. Om hem te helpen de gouden wapens te beschermen, gaat Sensei Wu op zoek naar vier jonge Ninja leerlingen die de Spinjitzu gevechtskunst moeten leren. Met deze krachtige gevechtskunst kunnen de vier gouden wapens worden beschermd. 

 

Vanaf 20 april is Lego Ninjago ook verkrijgbaar als game voor de Nintendo DS!

 

 

 

Meer Lego

Lego Atlantis Moederschip Neptune

Lego Brandweerstation

Lego DVD Clutch Power

Legospel: Minotaurus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright