HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

Door Wendy Jorna

LEGO® Ninjago Trainingskamp

 

 

Op zaterdag 7 mei organiseerde LEGO Nederland het Ninjago trainingskamp, een stoere bijeenkomst voor jonge Ninjago-fans die via de LEGO-site een ticket hadden gewonnen. Massaal reisden ze met hun ouders naar Rotterdam af om dit spannende evenement bij te wonen.

Fans konden samen Ninja Kai op de foto en ze mochten een Ninja-masker maken. Uiteraard werd ook alvast geoefend voor het grote toernooi dat later die dag zou plaatsvinden. Tijdens een echte Ninja-demonstratie kwamen allerlei belangrijke Ninja-vaardigheden aan bod, zoals gevechtstechnieken en de kunst van het vermommen. De volgende verrassing was de vertoning van de spannende Ninjago film. Na de film volgde een tweede demonstratiegevecht tussen goed en kwaad.

Uiteindelijk barstte het grote tournooi los. In een aantal rondes streden de kinderen om de titel. Spinners vlogen over tafel, Ninjastrijders werden van hun spinners afgeworpen en menige traan vloeide wanneer men het onderspit moest delven. De ouders waren vaak nog fanatieker dan hun kind, wat bleek tijdens het aanvechten van de uitslagen. Uiteindelijk bleef er één winnaar over. Deze mocht met leuke LEGO-prijzen naar huis. Voor alle andere bijna-winnaars was er een goodiebag met een Ninjago-doosje, een sleutelhanger van Kai, het mini-poppetje Max van de lego-club en diverse andere gadgets. Kortom een fantastisch event voor de kinderen, waar ze nog lang aan zullen terugdenken.

Meer over LEGO Ninjago Startsets en spinners

 

NINJA… GO!!
Met de spinners, ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, kan je de Ninja’s en hun tegenstanders tegen elkaar laten strijden. Elke speler plaatst zijn minifiguur op een spinner en geeft hem één van zijn drie wapens. De spelers roepen: "NINJA…GO!", starten het spinnen en proberen de tegenstander(s) van de spinners te stoten. De minifiguur die als laatst nog staat, heeft gewonnen en krijgt het wapen van de verliezer(s). De spelers kunnen ook één van de duelkaarten inzetten en zo de wedstrijd beïnvloeden. Meer informatie over Ninjago startsets & spinners.

 

Lego Ninjago is nu ook verkrijgbaar als game voor de Nintendo DS!

 

 

 

Meer Lego

Lego Atlantis Moederschip Neptune

Lego Brandweerstation

Lego DVD Clutch Power

Legospel: Minotaurus

Lego Ninjago

Lego Ninjago Trainingskamp

Lego Ninjago voor Nintendo DS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright