HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum


Blokken met nijntje

nijntje en boris bouwen een school

Samen met vriendje boris in de auto naar school. En die school bouwen de kids zelf. Met grote blokken. Dus snel klaar om te spelen of om meteen weer iets anders te bouwen. Met de bijgeleverde stickers kan de school gezellig worden aangekleed. En met elke keer spelen wordt het gebouw fantastisch anders.

Met deze duurzame stevige blokken wordt het eerste bouwsysteem voor nijntje neergezet. Leuk om de boekjes na te spelen. En de motoriek te oefenen met het bouwen zelf. Het gekozen bouwsysteem past op alle gangbare bouwblokken van andere merken. Hierdoor worden speelwerelden niet beperkt en vloeit nijntjes wereld moeiteloos over in andere fantasieën. De set wordt geleverd in een handige opbergkist, zodat rondslingerende onderdelen tot het verleden behoren.

Bouwen aan de toekomst
Lezen in het schoolboek, leren rekenen op het schoolbord of lekker van de glijbaan afroetsjen in de speeltuin. Nijntje bouwblokken 'School' gunt kinderen urenlang speelplezier.

Voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
Advies verkoopprijs: € 29,95.

Kijk voor meer informatie over nijntje bouwblokken op www.rubotoys.nl.

 

Mail & Win : 4x nijntje bouwblokken

Maak kans op deze leuke en leerzame bouwblokken van Rubo Toys! PeuterPlace mag vier kinderen verwennen met een gratis set. Mail naam en adres naar de redactie o.v.v. nijntje bouwblokken. Insturen kan tot 16 april as.

Zie de spelregels.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2009 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Disclaimer - Copyright