HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 Prinses Melodie - Nintendo DS


Ontdek de magische wereld van feeën, dansen en magische muziek

Ontdek in de nieuwe Nintendo DS game Prinses Melodie van Ubisoft een magische wereld waarin muziek, dansen en tekenen centraal staan. Als Prinses Melodie beleef je samen met vier feeënvriendinnen bijzondere avonturen met een magisch tintje. Word betoverd door verschillende magische melodieën en leer ritme en muzieknoten herkennen. Door jouw bijzondere feeënkrachten zoals zingen en dansen, help jij de feeën om de heks te verslaan die muziek heeft verboden.


NL_Packshot_Prinses_Melodie_DS_box_inclusief_stylus klein.JPGJouw vier nieuwe feeënvriendinnen hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid, uitstraling en spreuken. Word goede vriendinnen en je zult zien dat ze jou zullen helpen in jouw avontuur bij het verslaan van de boze heks.


Je speelt de game met je hele bijzondere stylus die je gebruikt als een magische toverstaf. De game wordt geleverd met een stylus in de vorm van een echt toverstafje die speciaal gemaakt is voor jonge kinderen. Daarnaast kun je de game ook besturen met je eigen stem! Zing in de Nintendo DS microfoon mee met de muziek en je zult zien dat je door middel van jouw stem de weg vind door de game.

 

Platform: Nintendo DS
Leeftijd: 3+. Prijs € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 


 

 

 

.

 


 

 

 

 

 


 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright