HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

Goliath presenteert

Woordzoeker, Rummikub Woord en Takkie Kakkie Travel

Ideaal voor onderweg of op vakantie!

 

Woordzoeker Travel, Rummikub Woord Travel en Takkie Kakkie Travel zijn de nieuwste aanwinsten in de reeks reisspellen van Goliath. Eerder verschenen onder meer Rummikub Travel, Rolit Travel, Triominos Travel, Bello Bijt Voyager, Holle Bolle Big Voyager en Malle Muis Voyager.

Woordzoeker Travel
Het spannende Woordzoeker, dat geheel uit de koker van Goliath komt, in een handige, compacte reisuitvoering (adviesprijs: 14,99 euro). Wie een woord als eerste vindt, streept het door met zijn (wisbare) stift. Zorg dat je de meeste woorden vindt en dat jouw kleur het bord domineert. Van het begin tot het eind kunnen de kansen keren. Voor iedereen vanaf 5 jaar.
Direct bestellen bij Bol.com.

 

Rummikub Woord Travel
Wie legt of combineert het langst mogelijke woord en scoort per ronde zoveel mogelijk punten? Rummikub Woord Travel (adviesprijs: 14,99 euro) is een variant met letters op het bekende en populaire Rummikub met cijfers. Het familiespel, in een handige reisverpakking, biedt vele mogelijkheden en variaties. Voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar. Speelduur: twintig tot veertig minuten. Direct bestellen bij Bol.com.

 

Takkie Kakkie Travel
Takkie Kakkie Travel (adviesprijs: 7,99 euro) is de reisuitvoering van het razend populaire spel. Het is tijd om Takkie Kakkie uit te laten voor zijn dagelijkse wandeling. Maar houd het netjes! Draai aan zijn halsband en druk op zijn kop. Wie als eerste drie drollen vangt heeft gewonnen.
Voor twee tot vier spelers vanaf vier jaar; speelduur: ± twintig minuten. Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

Meer gezelschapsspellen van Goliath

Dino Meal

Grabbelkaas

Kariba (vanaf 7 jaar)

Reisversie Rummikub, Rolit en Triominos

Rummikub My First voor de kleintjes

Takkie Kakkie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright