HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Scooby Doo - Operatie Kippenvel!

Adverture game voor Wii, DS EN PS2

 

Op 7 oktober verschijnt Scooby-Doo! Operatie Kippenvel op de Nintendo Wii™, DS™ en Playstation® 2 computer entertainment system. Dit is de eerste Scooby-Doo game die uitgegeven wordt door Warner Bros. Interactive Entertainment

In de door Torus Game ontwikkelde game Scooby-Doo! Operatie Kippenvel nemen spelers de rol aan van de jonge Scooby–Doo en de tienerversies van de nieuw gevormde Mystery, Inc. crew - Shaggy, Daphne, Fred en Velma- om hun eerste opdrachten op te lossen in 22 spannende levels.

 

Scooby-Doo! Operatie Kippenvel bevat vier gloednieuwe mysteries elk met zijn eigen unieke slechterik en spookachtige omgeving, zoals een spookachtig cruiseschip, een behekste school, een verboden kasteel en een griezelige kermis. De spelers kunnen de slechteriken ontmaskeren door puzzels op te lossen, vijanden te bestrijden en aanwijzingen te verzamelen. Spelers kunnen zich vermommen door zich te verkleden in kostuums met speciale krachten en mogelijkheden. Op elk moment in de game kunnen de spelers van characters wisselen of samen spelen met familie en vrienden door gebruik te maken van de two-player co-op met de gemakkelijke drop-in, drop-out gameplay.

Platform: DS (€ 29,99), Wii (€ 29,99), Playstation 2 (€ 14,99).
Leeftijd: 7+
Direct bestellen bij Bol.com

 

.

Meer prijsvragen

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright