HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Sea Park Tycoon - Nintendo DS game

 

NDS010 Pluk van de Petteflet.jpgBen jij ook zo dol op dolfijnen, zeeleeuwen, orka's, pinguïns of otters? Met Sea Park Tycoon kun je met al je favoriete zee(zoog)dieren spelen. Met dit uitdagende 3D spel voor Nintendo DS bouw je een zeepark voor alle zeedieren en moet je rekening houden met de behoeftes van jouw dieren. Om te zorgen dat jouw park goed bezocht wordt, is het belangrijk dat jij de leukste en beste shows geeft. Train je zeehonden, orka en dolfijnen en steel de show met de mooiste trucs die je ze hebt geleerd! Bovendien is Sea Park Tycoon geheel Nederlandstalig!

Sea Park Tycoon biedt verschillende uitdagingen. Maak van jouw park een succes, bekijk je dieren van dichtbij of maak ze beter als dokter. Stel als een soort circusbaas je eigen show samen.

 

In Sea Park Tycoon leer je bovendien op een speelse manier meer over de dieren in je park. Van aandoenlijke dolfijnen, zeeleeuwen en otters, tot de majestueuze schildpadden, de imposante haaien, de slijmerige kwallen en geheimzinnige octopussen en vele tropische waterdieren, het is de bedoeling dat jij in Sea Park Tycoon alle dieren een goed huis weet te geven. Heb jij een hart voor zeedieren?

 

Platform: DS
Releasedatum: 28 augustus 2009
Leeftijd: 3+
EAN:8717278829654, prijs € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com.
 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright