HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

De Sinterklaas 4 in 1 Spellenbox

winactie

Oh, kom maar eens kijken! Just Entertainment presenteert het leukste Sinterklaascadeau van dit jaar: De Sinterklaas 4 in 1 Spellenbox. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud!

 

Nog maar een paar weken te gaan en dan bezoekt Sinterklaas weer ons land. Voor iedereen die op zoek is naar een leuk Sinterklaascadeau presenteert Just Entertainment De Sinterklaas 4 in 1 spellenbox. Een spellenbox met maar liefst vier verschillende spellen, leuk voor jong en oud. Ontdek het avontuurlijke Pepernotenpad, onthoud waar alle cadeaus liggen tijdens Cadeau Memo, doorzoek de stad naar Schoorstenen en Ladders, of ga Pakjes Plakken. Pakjesavond is nog nooit zo leuk geweest met De Sinterklaas 4 in 1 Spellenbox!

Leeftijd: 3+                    
Aantal spelers: 2-6                    
CAP:  €14,99

En kun je niet genoeg krijgen van spelletjes spelen? Dan heeft Just Entertainment nog veel meer leuke spellen voor het najaar, zoals Snollebollekes - Het kaartspel, De Slimste Mens ter Wereld, Pilgrimage, Jachtseizoen, Jurassic World, Peaky blinders en Woordbluf. 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op dit leuke en leerzame bordspel? Schrijf dan een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Sinterklaas 4 in 1 ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright