HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 
Winnaars Speelgoed van het Jaar 2009

 

Vandaag heeft Nienke van den Berg, bekend van Z@ppelin, in De Kompaszaal in Amsterdam de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2009 bekendgemaakt. In een feestelijke bijeenkomst werd gemeld dat in anderhalve maand ruim 94.000 mensen de website www.speelgoedvanhetjaar.nl bezochten. Dat zijn er bijna 20.000 meer dan vorig jaar! Van de bezoekers heeft 21% een stem uitgebracht. Het artikel in een categorie dat de meeste stemmen kreeg, won die categorie. De winnaars van 2009:

 

categorie artikel
Prijs
leverancier
0 – 4 jaar Stadsdierentuin
€ 79,99
Lego
4 – 6 jaar Safari Verzorgingspost
€ 54,99
Playmobil
6 – 8 jaar Mega Mindy spel, “De ontsnapte boef”
€ 19,99
Studio 100
8 – 12 jaar 4x Vier op ’n rij
€ 26,99
Hasbro
12+ OnvoorSPELbaar Paul de Leeuw
€ 34,99
Identity Games

 

Staddierentuin - Lego

Lego Duplo De Grote StadsdierentuinBreng een bezoek aan de grote stadsdierentuin!Bezoek met het hele gezin de grote stadsdierentuin voor een fantastische dag! Met 12 leuke en vriendelijke dieren, waaronder speelse tijgers, giraffen, zebra's, apen en beren, waardoor er altijd wel iets spannends gebeurt. Duplo stenen, figuren en dieren zijn kleurrijk, veilig en stevig voor kleine handjes.

Dit product bestaat uit 125 stukjes
 

 

 

Playmobil Safari VerzorgingspostSafari Verzorgingspost

Safari verzorgingspost met twee PLAYMOBIL speelfiguren en vele baby-diertjes. Met leuke accessoires zoals afneembare verbanden en pleisters en een uiklapbaar bedje. Het wondje van de baby-giraf verdwijnt als je er over heen wrijft. Afmetingen 47 x 28 x 28 cm (LxBxH)

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

 

 

Mega Mindi Spel - De Ontsnapte Boef - Winnaar speelgoed van het jaar 2009Mega Mindy spel, “De ontsnapte boef”

Een ontsnapte boef heeft zich verstopt in de oude fabriek. Gelukkig is er nog Mega Mindy! Dit spel heeft twee spelborden: 1 bord om op de tafel te leggen en 1 bord om onder de tafel te spelen. Knettergek spel voor hele familie.

 

 

 

4x Vier op ’n rij

4 x Vier op 'n rij (Deluxe) - Winnaar speelgoed van het jaar 2009Speel nu met z'n vieren 4x vier op 'n rij. Deze deluxe versie verschijnt naast het bekende vier op een rij en biedt veel extra's. Je kunt aan twee zijden schijfjes in het raam laten vallen, dus je hebt nog meer kans om 'vier op 'n rij' te scoren! Kenmerken Luxe uitvoering: Spannender en leuker dan ooit, Met dubbel speelraam, Scoor Vier op 'n rij door van de ene kant van het raam naar de andere te gaan, Inclusief blokkers om je tegenstander te blokkeren, Nu voor 2 tot 4 spelers.

 

 

 

OnvoorSPELbaar Paul de Leeuw

Paul De Leeuw OnvoorspelbaarZin in hilarisch speelplezier? Zingen, rollenspelen, wensen doen en nadoen? Geen hotels kopen, graan verhandelen en houtjes neerleggen. Spaar bitterballen in dit spel van Paul de Leeuw. Emotioneel leuke onderdelen, chaos en onvoorspelbaarheid. Met extra dvd waarop speciaal gemaakte opdrachten van Paul.

In de doos: Speelbord, 220 opdrachtkaarten, 4 grote bitterballen met vlaggetjes, 25 bitterballen, 12 bamihapjes, 4 snackbakjes, bel, dvd, zandloper, masker, dobbelsteen, spelregels. Wát een vet spel!>
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright