HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 


SPREKENDE PAASEITJES

Verkrijgbaar vanaf maart

 

Dé Paashit uit Amerika verovert dit jaar Nederland! Spectron Toys speelt voor Paashaas en brengt ons de kleurrijke en grappige ‘sprekende Paaseitjes’, waarvan er in maart zo’n 250.000 stuks in de winkels liggen.

De sprekende eieren kunnen, zoals de naam al zegt, écht praten. Verstop ze in huis of in de tuin, druk op de aan/uit knop en de eitjes roepen gedurende 30 minuten allerlei kreten om ze terug te kunnen vinden. 

Kinderen én volwassenen zullen zich met Pasen vermaken met de sprekende paaseitjes die je teksten  toeroepen als “hier ben ik”, “ik ben verstopt”, “joehoe”, “joepie” en “je hebt me gevonden”. 

In elk ei zit een verrassingscadeautje.

Leuk voor kinderen vanaf 2 tot 12 jaar!

 

Afgelopen jaar waren de sprekende Paaseitjes niet aan te slepen in Amerika. Mede dankzij een uitgekiende mediahype waren de 1 miljoen (!) sprekende Paaseitjes al ruim voor Pasen uitverkocht. Het succes van de sprekende Paaseitjes kwam zelfs aan bod in het Amerikaanse nieuws op CBS en in diverse talkshows, zoals The View met Whoopi Goldberg op ABC Network. Dit jaar liggen er maar liefst 3 miljoen sprekende paaseieren in de Amerikaanse winkels.

Spectron Toys brengt in Nederland 10 verschillende sprekende Paaseitjes uit, elk met een eigen kleurtje en verrassingscadeautje.


Consumentenadviesprijs: EUR 3,95 per stuk.

Meer informatie over de sprekende Paaseitjes op: www.spectronsales.nl

 

 

MAIL & WIN

PeuterPlace verloot vijf sprekende Paaseitjes! Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Pasen. Insturen kan tot 31 maart as. We zorgen dat je het eitje op tijd voor Pasen ontvangt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright