HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Galactic Taz Ball - Nintendo DS

 

NDS010 Pluk van de Petteflet.jpgIn 'Galactic Taz Ball' staat de Tazmanian Devil centraal. In dit avontuur over ieders favoriete Looney Tunes-karakter krijg je zowel wel een driedimensionale actie-game als een side-scrolling' puzzel-game voorgeschoteld.

In 'Galactic Taz Ball' wordt Taz per ongeluk ontvoerd door Marvin the Martian, die het landschap van de Aarde steelt om de planeet Mars mooier te maken. Taz moet via delen van de Aarde, die rondzweven in de ruimte, Marvin tegenhouden de planeet te vernietigen en veilig naar huis terugkeren.

'Galactic Taz Ball' bevat twee werelden met compleet verschillende gameplay mogelijkheden. De 'Overworld' is driedimensionale actie-game die op het bovenste scherm van de Nintendo DS te spelen is, met unieke 'track ball' besturing met de stylus op het onderste scherm. Als Taz snel genoeg beweegt, verandert hij in een tornado en kan hij objecten en vijanden vernietigen.

De 'Underworld' is een 'side-scrolling' puzzel game die op het onderste touch screen gespeeld kan worden, waarin Taz zijn weg moet vinden door een doolhof van actieve machines en gadgets. Beide werelden maken de game tot een unieke en razendsnelle reis, die perfect past bij de wilde stijl van Taz.

 

Leeftijd: 3+
EAN: 5051888050194, prijs € 29,99.
Direct bestellen bij Bol.com
.

 


 

 

 

  

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright