HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

Top Trumps

winactie

Niemand hoeft zich te vervelen deze krokusvakantie! Identity Games introduceert dit voorjaar nieuwe edities van TopTrumps. TopTrumps is een bekend educatief kaartspel dat je altijd, overal en met iedereen kunt spelen. Nu zijn er nieuwe thema’s met dinosaurussen, Fortnite en Paw Patrol.

 

Top Trumps
Top Trumps is een snel, leuk en educatief kaartspel. Het spel bevat coole feitjes over jouw favoriete onderwerpen. Noem een eigenschap naar keuze, gevolgd door de waarde van jouw zichtbare karakterkaart. Heb jij de hoogste waarde dan ontvang jij alle gespeelde kaarten. Heb jij alle kaarten verzameld, dan ben je de winnaar van het spel. Ga het duel aan met je tegenstanders en win! Top Trumps is er in verschillende varianten met nu ook Dinosaurus, Fortnite, LOL en World Football Stars. Later dit jaar komt er een Paw Patrol editie uit.  

Speelduur: 10 minuten
Aantal spelers: 2+
Leeftijd: 6+

 

MAIL & WIN
Wij mogen van 6 spellen verloten van de volgende edities van Top Trump:
2x Fortnite
2x Paw Patrol
2x World Football Stars!

Welk spel zou jij graag winnen? Schrijf een bericht met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Top Trump ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie eronder weten wat je wilt winnen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright