HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

Ontdek de Zoobles!

speelgoed voor kleine prinsesjes

 

De Zoobles wonen in verschillende Zooblewerelden en zien er superschattig uit in hun frisse kleuren. Ze hebben best wel wat verschillen, net als de klasgenoten op school, maar allemaal hebben ze een rond lijfje en gaan ze 's avonds slapen in een Happitat of Zooblehuisje.

Plaats je ze op hun Happitat dan worden ze wakker en openen ze hun oogjes. Sommige Zoobles kunnen met hun handen wiebelen of met hun oren klapperen. Maar Zoobles zijn niet graag alleen! Daarom kunnen de meisjes meer dan 170 figuurtjes verzamelen.

Alle Zoobles zijn een geweldig cadeau voor onze kleine prinsesjes, maar de Mamma's en Babies Play Set past bijzonder bij de feestperiode! Zo kan dochterlief onder de kerstboom Baby Zooble rondrijden in de kinderwagen of een schone luier geven. Het fantasiespeelgoed bij uitstek om uren gefascineerd mee te spelen!

 

MAIL & WIN !

Maak kans op de volgende leuke Zooble prijzen:

- Zooble Mama en Babies Speelset (€ 29,99)
- Mama en Baby Zoobling (€ 9.99)

Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Zoobles. Insturen kan tot 15 december as.

Meer prijsvragen

 

Speel ook online met de Zoobles op zoobles.nl.

 

Speelgoedspecialist Spin Master is bekend van onder andere speelgoedmerken zoals Bakugan, Gomu, Zoobles, Tech Deck en Moon Dough en wordt erkend als een mondiale speler binnen de internationale speelgoedindustrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright