HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

Halloween Holidays in Bobbejaanland

van 22 oktober t/m 6 november

 

Volgens Bobbejaanland moet je voor dé gezelligste Halloween bij ’t Plezantste Land zijn. Van 22 oktober tot en met 6 november verandert het cowboydorp in een heuse spookstad waar heksen, weerwolven, zombies en vampieren hun intrek nemen. Gezellig griezelen? Dat willen we wel eens zien!

 

 

Vermakelijke Kids Halloween
Bij de entree ontvangen de kinderen een kaart waarmee ze op zoek moeten naar zeven griezels. Als beloning kunnen ze een diploma verdienen. Met jonge kinderen is het zeer zeker aan te raden om met deze kaart op pad te gaan. De zoektocht zorgt voor aardig griezelige, maar vooral geestige confrontaties met de monsters die rondwaren in cowboydorp. De figuren zijn wat raar, soms een beetje eng, maar er wordt vooral veel gelachen! De dosering is prima voor een Kinder Halloween. Na enige aarzeling wagen de kinderen hun kaart aan zo'n engerd te overhandigen. Die geeft hen een opdracht waarmee ze een kruisje kunnen verdienen. De mummie legt hen een raadsel voor, de heks vraagt om een toverspreuk die rijmt, de weerwolf vraagt je met hem mee te huilen, ga zo maar door. De speurtocht resulteert in een uiterst vermakelijk rondje door het spookstadje, bedolven onder spinrag en rijkelijk versierd met maisbladeren en pompoenen. De tocht eindigt bij het domein van Dracula, die het uiteraard niet kan nalaten om je even te laten schrikken, voordat hij het 'Grote Griezel Diploma' overhandigt.

Voordat we het cowboydorp verlaten, bezoeken we Desperado City. Hier krijg je een interactieve schietcursus van een revolverheld. Op een hobbelend paard proberen we zo veel mogelijk doelwitten op het witte scherm te raken. We vervolgen onze route door het park op weg naar de theaterzaal. Ondanks het regenachtige weer worden alle attracties, de ene nog indrukwekkender dan de andere, goed bezocht.

 

Theatershow VAMPires
Gedurende de Halloween Holidays is de nieuwe Live 4D Illusion show VAMPires te zien van de Nederlandse Sittah Koene. Deze wereldkampioene stage illusions doet denken aan een vrouwelijke Hans Klok. De show bevat een aantal sensationele illusies en is boordevol actie, met een mix van sexy choreografie en acrobatiek, en spannende soms opzwepende muziek. De show opent met een filmfragment en vervolgt het verhaal, waarin Sittah op vampierenjacht gaat, op het toneel. Het is een bruisende show waarin op verbazingwekkende wijze de een na de ander verdwijnt of verschijnt.

Voor de allerkleinsten is deze show niet geschikt, wellicht voor kinderen ouder dan zes jaar. Er zijn enkele schrikmomentjes, met name door geluid en lichteffecten, waarvoor het ene kind gevoeliger is dan het andere. Bij twijfel kan één van de ouders met het kind attracties bezoeken, terwijl de anderen genieten van de show. Papa en mama kunnen om beurten gaan, dat is zeker de moeite waard! De 30 minuten durende show is drie keer per dag te zien in de theaterzaal. Met VAMPires wil Bobbejaanland als eerste pretpark ter wereld een volledig nieuwe dimensie geven aan parkshow-entertainment.

 

FUZZ! Halloween Nocturne met vuurwerk
Op zaterdag 29 oktober is Bobbejaanland uitzonderlijk later open tot 22.00u voor de FUZZ! Halloween Nocturne, georganiseerd in samenwerking met jongerenzender JIM. VJ’s Eline en Sean presenteren diverse artiesten zoals Bandits, Kevin, en Lasgo. DJ’s Peter Luts, F.R.A.N.K. en Dimi verzorgen ieder op hun beurt stevige danssets. Met deze optreden, sfeervolle verlichting  én een spetterend  vuurwerk gegarandeerd een huiveringwekkend geslaagde avond.Bobbejaanland uitverkocht

Op zondag 30 oktober organiseert een grote telecomoperator in Bobbejaanland zijn klantendag. ’t Plezantste Land is die dag exclusief open voor 15.000 klanten die hun ticket reeds geboekt hebben. Het park dus niet toegankelijk voor mensen die hiervoor geen ticket hebben.

Halloween Holidays in Bobbejaanland
van 22 oktober t/m 6 november
Meer informatie: www.bobbejaanland.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright