HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

Griezelen geblazen in HEKSENDOORN

13 oktober t/m 28 oktober in Avonturenpark Hellendoorn

 

Van 13 oktober t/m 28 oktober organiseert Avonturenpark Hellendoorn traditiegetrouw het spannende Heksendoorn. Twee weken lang wordt het park omgetoverd tot het domein van heksen en andere enge figuren. Geniet van de avontuurlijke attracties die Heksendoorn in Dreumesland, De Rioolrat en het nieuwe spookhuis te bieden heeft. Dit jaar verschijnt er ook een nieuw figuur in het park tijdens Heksendoorn.

 

Nieuw Spookhuis: Château Lumière
Al sinds eeuwen is Château Lumière in het bezit van de familie van Roderick en Madelin. De laatste tijd gebeuren er echter rare dingen. Roderick heeft een oude  jeugdvriend uitgenodigd om het mysterie op te lossen. Maar dan gebeurt er iets wat niemand aan heeft zien komen…. Durf jij het aan om Château Lumière te bezoeken? Het spookhuis is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Opperheks
Het nieuws dat Heksendoorn wederom van start gaat in Avonturenpark Hellendoorn gaat als een lopend vuurtje. Met de komst van de nieuwe editie Heksendoorn heeft een nieuwe, onbekende heks Avonturenpark Hellendoorn verkozen tot haar nieuwe woonplaats. Waar ze vandaan komt weet ze niet, noch hoe ze heet of hoe ze in het park terecht is gekomen. Gelukkig hebben de kinderen van Nederland geholpen haar identiteit terug te vinden en op zaterdag 13 oktober a.s. wordt ze officieel ingeschreven als inwoonster van de Gemeente Hellendoorn. En ook met een baantje zit het goed: tijdens Heksendoorn krijgt ze als opperheks de leiding over het park. Als dat maar goed gaat…

 

Attracties
De attracties zijn extra spannend tijdens Heksendoorn. Heksen en hun ratten nemen de achtbaan over om jouw griezel-skills te testen! Voor de kleine kinderen is ook volop plezier te beleven tijdens Heksendoorn. De kleintjes beleven met de vrolijke vogelverschrikkers spannende avonturen in Dreumesland.


Kareltje & Jasmijn en de Kleurloze Herfst
Laat je meeslepen door de spannende familieshow  Kareltje & Jasmijn en de Kleurloze Herfst in het Gouden Theater Paleis. Jong en oud geniet en doet mee met de indrukwekkende show.


Durf jij het aan in het donker?
Op 20 en 27 oktober kun je extra lang griezelen in Avonturenpark Hellendoorn, want dan is het park geopend tot 21:00 uur. Je kan tot 20:30 uur in je favoriete attracties stappen en de avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur. Kom je na 15:00 uur naar het park dan kun je extra voordelig op avontuur. Je krijgt dan € 5,00 korting p.p. op de reguliere entreeprijs aan de kassa van het park.

 

MAIL&WIN !

Wil jij kans maken op 4 gratis toegangskaarten? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. HEKSENDOORN. Insturen kan tot 30 september as.

 


Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Het park ligt op de Sallandse Heuvelrug en telt ruim 30 attracties en shows. Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 6 april t/m 28 oktober 2012. De entreeprijs is € 21,00 en kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Naast de meer dan 30 attracties kunnen gezinnen genieten van spannende evenementen die in het park te beleven zijn als Spellendoorn, stuntshow Excalibur en het griezelige Heksendoorn.

www.avonturenpark.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright