HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

Dik Trom

De vetste film voor het hele gezin

 

Vanaf 24 november 2010 is DIK TROM, waarin de familie Trom van het knusse Dikkedam naar Dunhoven verhuist om een restaurant te beginnen, in heel Nederland te zien.

Samen met Pa en Ma Trom woont Dik in het knusse Dikkedam, waar iedereen net zo Bourgondisch en uitbundig is als hij. Het is er elke dag feest en de mensen eten hun buik rond aan taart en vettigheid. Dik heeft er veel dikke maatjes en is de koning van het bommetjes maken in het zwembad. Diks gelukkige leventje verandert als de familie gaat verhuizen naar Dunhoven, waar zijn vader een restaurant begint. Afscheid nemen van Fred Banket, Joep Snoep en alle buren valt hen zwaar.

In tegenstelling tot Dikkedam is in Dunhoven juist iedereen bezig met het uiterlijk, gezond leven en sport. Ze zitten dan ook helemaal niet te wachten op het nieuwe restaurant van de familie Trom. Het eten zal dan wel lekker zijn maar het zit ook vol calorieën, waar je dik van wordt. De bewoners van Dunhoven zijn er zelfs een beetje bang voor. Niet alleen het restaurant kent een moeilijke start, ook Dik heeft moeite zich aan te passen. Voor het eerst in zijn leven wordt hij zich bewust van zijn omvang. Helemaal als hij verliefd wordt op Lieve, het mooiste meisje van heel Dunhoven.

Sonja Slager, de moeder van Lieve is diëtiste en zij weegt haar dochter elke dag. Dik is niet de enige die zijn oog heeft laten vallen op de mooie Lieve. Ook Viktor, de brutale zoon van sportschoolhouder Dolf, vindt haar meer dan aardig. Tot overmaat van ramp bezwijkt Ma Trom voor de charmes van sportschoolhouder Dolf. De strijd tussen Dik Trom en Viktor om Lieve zal beslecht worden tijdens de lokale zomerwedstrijd.


Cast
: Michael Nierse, Marcel Musters, Eva van der Gucht, Loes Haverkort en Thijs Römer.
Regie: Arne Toonen.

Trailer

www.diktromdefilm.nl


 

MAIL & WIN!

PeuterPlace verloot een aantal prijzenpakketjes bestaande uit twee vrijkaarten voor de film Dik Trom en leuke gadgets zoals een broodtrommel, een sjaal en een jojo.

Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar diktrom(@)peuterplace.nl.
Insturen kan tot 6 december.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright