HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Het Geheim

vanaf 1 december in de bioscoop

 

Vanaf 1 december is de spannende familiefilm 'Het Geheim' te zien in de Nederlandse bioscopen.

Het verhaal gaat over de achtjarige Ben Stikker die gefascineerd is door de verdwijntruc van meesterillusionist Hans Smid. Hij wil alles doen om achter het geheim daarvan te komen. Daarom gaat hij op goochelles.

Zijn charmante, maar uiterst onhandige vader KOOS raakt zo enthousiast dat hij mee gaat doen en niet veel later is Stikker & Zn. goochelshow een feit. Probleem is alleen dat Ben veel meer talent heeft dan zijn vader, maar dat die laatste dat zelf niet helemaal doorheeft. In zijn overmoed goochelt Koos Bens schoolvriendinnetje en tevens charmante goochelassistente SYLVIE weg, maar kan haar met geen mogelijkheid meer terugvinden.

Als Sylvie zoek blijft krijgt Koos iedereen op zijn dak: zijn eigen vrouw LAURA, Sylvies moeder, de politie, de landelijke pers en ten slotte zelfs Hans Smid, die zich zorgen maakt over de reputatie van zijn beroepsgroep.

Nu wordt het dubbel belangrijk dat Ben het geheim van de verdwijntruc ontsluiert; niet alleen moet hij daarmee Sylvie terugvinden, maar ook het huwelijk van zijn ouders redden en zijn vader uit handen van pers en justitie.
Ben probeert een deal te sluiten met Hans Smid. Maar een echte goochelaar onthult nooit zijn geheim…


De regie van Het Geheim is in handen van Joram Lürsen (Alles is liefde).
Frank Ketelaar (In Oranje, Vuurzee, Coach) schreef het scenario voor de film

Hoofdcast  
Ben Thor Braun
Koos (vader Ben) Theo Maassen
Laura (moeder Ben) Chantal Janzen
Hans Smid Daan Schuurmans
Burlage Fred Goessens
Sylvie Java Siegertsz
Mylene Caroline de Bruijn

Het nummer "Kerstmis" van Marco Borsato is de titelsong.

Het Geheim wordt geproduceerd door IDTV Film in coproductie met de AVRO. De film komt tot stand met steun van het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds.

 

Trailer

www.hetgeheimfilm.nl

 

MAIL & WIN

Maak kans op het boek van de film 'Het geheim'! Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Het Geheim. Insturen kan tot 3 december as.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 


 

 

   
© 2004 - 2022 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright