HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Als je maar vrienden hebt

Met los knutselblad

 

Ik ben het enige kind in de vijver, hè? vraagt het vissenkind Lucas aan zijn ouders. Ook Bettie, de big op de boerderij, en vogel Philip in de bomen zijn op zoek naar andere kinderen om mee te spelen. Ouders zijn maar saai. Dan vinden ze elkaar... en wát een mogelijkheden! De vogel leert zwemmen, de vis leert lopen. Maar er valt nog veel meer te doen! Doe je mee?

 

Op een inlegvel achter in het boek staan vis, vogel en big en allerlei attributen die kunnen worden uitgeknipt. Met behulp van bijvoorbeeld een piratenvlag, een wc-deksel en een cowboyhoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

 

Als je maar vrienden hebt is al eerder bij Lemniscaat verschenen en wordt nu opnieuw uitgebracht in De Soto-reeks: prentenboekenklassiekers die zo mooi en zo bijzonder zijn dat ze niet van het toneel mogen verdwijnen.

Spelen met papa en mama is leuk, maar zeg nou zelf. Het is toch wel véél leuker en spannender met je eigen vriendjes! Een bijzonder en komisch prentenboek zowel in tekst als illustraties. Een uitstekend peuter- en kleuterboek dat naadloos aansluit op de fantasievolle belevingswereld van kinderen. Bovendien met leuke speel- en doetips en een los knutselblad.

Thema: fantasie, vrienden, spelen.

 

Als je maar vrienden hebt - Friedrich Karl Waechter
Uitgeverij Lemniscaat & De Soto
ISBN10: 9056379151, ISBN13: 9789056379155. Prijs € 14,95.

Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright