HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

Traktaties maken voor peuters en kleuters

 

Over Geny SoetemanEigenlijk heet ik Geny Wuestman. Ik ben moeder van drie kinderen: Jip, Jeroen en Ramona. Tijdens en na mijn opleiding heb ik bij verschillende bedrijven en werkgevers gewerkt als: peuterleidster, ontwerper en etaleur.

Toen mijn oudste kinderen op de basisschool zaten werd ik vaak gevraagd om workshops en ouderavonden houden over kindertraktaties. Er bleek een enorme behoefte te bestaan aan eenvoudige en originele ideeën voor kindertraktaties. Ook was er vraag naar een boek met die nieuwe ideeën.

Mijn eerste boek kwam uit in 1999. Daarna kwam ik in contact met het maandblad J/M. Voor hen verzorg ik sindsdien elke maand de rubriek 'Trakteren'. Verder werk ik voor J/M mee aan specials over traktaties of kinderfeesten en een paar jaar verzorgde ik de rubriek:  kinderfeestjes. Inmiddels heb ik ook producties gemaakt voor andere bladen, waaronder Ook! en Groter Groeien. En nu verzorg ik dus ook een Traktatierubriek hier op PeuterPlace.nl.

Er volgden meer boeken waarin naast traktaties ook kinderfeestjes, schminken en verkleden aan bod komen. Naast het schrijven en ontwerpen maak ik illustraties (o.a. bij de ontwerpen), schilderijen en zo nu en dan ontwerp ik iets anders, zoals een poppenkast voor het blad Ook! Het is voor mij een grote stimulans dat volwassenen, maar ook veel kinderen mijn werk waarderen.

 

Bekijk ook eens de website van Geny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
GENY'S TRAKTATIETIPS
 
BOEKEN VAN GENY
Er is er één jarig...
Peutertraktaties
Schminken en verkleden
 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright