HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

ANGRY BIRDS

Bad Piggies' Eier-recepten

 

Er wordt hard aan de weg getimmerd met Angry Birds! Deze zomer verschenen de eerste boeken en nu liggen er weer nieuwe aanwinsten in de winkel.Het meest bijzonderse Angry Birds-boek is Bad Piggies' eierrecepten. Met dit boek leer je koken als een Bad Piggy, de grote rivaal van de Angry Birds, en dat kan natuurlijk alleen wanneer er eieren aan te pas komen!


Koken op een Angry Birds-manier! Met behulp van de makkelijke (en verslavende) recepten in dit boek is dat mogelijk. Van klassiekers tot uiterst origineel: met deze 40 geheime eierrecepten - variërend van roerei en omeletten tot Eggs Benedict en quiche - vul je je buik én prikkel je je hersenen!

Het ideale boek voor wie wel wat hulp in de keuken kan gebruiken én een uniek cadeau voor de ware Angry Birds-gamer. Deze recepten zijn echt het ei-nde!

Bad Piggies' eierrecepten is bekroond met de Gourmand Cookbook Award 2012!


Bonnier Kirjat Oy
Van Holkema & Warendorf
ISBN 9789000315567, prijs: € 12,99.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.

 

Recensie

Een erg leuk kookboek voor kinderen én volwassenen. Een handig formaat voor in de keuken en mooi van opmaak: vrolijk maar niet te druk geïllustreerd en heel overzichtelijk. Geschikt voor kinderen doordat al heel basic wordt uitgelegd hoe je een ei kookt (al lijkt ons de kooktijd van 13 minuten voor een hardgekookt ei wel erg lang!), hoe je een spiegelei, een omelet of een roerei bakt. Maar wat dacht je van een ei op de barbeque, pocheren, of bakken in de oven. Ook voor volwassenen zijn er verrassende en exotische recepten te vinden om uit te proberen.

Achterin het boek een ludiek hoofdstuk met Nutteloze bezigheden met allerlei eier-activiteiten (spelletjes, beschilderen) en handige tips voor EI-deltuiten. (maskertjes, gel en huidverzorging) Er is ook ruimte om notities te maken of je eigen eirecepten in op te tekenen.

 

 

Meer Angry Birds

Angry birds: the game (spel )

Angry Birds activityboeken

Angry Birds doodleboeken

Angry Birds Kookboek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright