HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte

Musthave voor in de boekenkast!
Ben je er weer klaar voor? Heb je je avonturenspullen gepakt? Ja, jij. Want in dit nieuwe avontuur speel jij weer de hoofdrol! Je gaat namelijk samen met astronaut Maud en haar stoere ruimteschiprobothondje Laika de Magistrale Avonturenplaneten ontdekken. Ga mee, als je durft…


Een nieuw prachtig ruimteschipdagboek, inclusief grote planetenkaart en sterrenwindkaartjes om je eigen koers door het boek te bepalen. Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte is vormgegeven in jaren ’50 sciencefictionstijl.

Voor kinderen vanaf 5 jaar tot ca. 9 jaar om voor te lezen of zelf te lezen. Maar natuurlijk ook voor alle ouders en grootouders die zin hebben om mee op avontuur te gaan!

CircusPatz
AW Bruna Uitgevers BV
ISBN: 9789022998809, prijs € 19,95
Direct bestellen bij Bol.com

 

Bekijk de trailer van het boek

 


Recensie

Eindelijk is hij er dan! De opvolger van 'Hoe jij de Avontureneilanden ontdekte'. Een evenzo prachtig vormgegeven boek met spannende avonturen die tot de verbeelding spreken. Een lekker groot voorleesformaat met mooie vertederende illustraties en schetsen. Het boek nodigt uit tot interactie en biedt ruimte om te improviseren tijdens het voorlezen. In de ouderbijlage worden een aantal creatieve en enthousiasmerende tips gegeven. Je krijgt zin om meteen te beginnen: op ontdekkingsreis met het hele gezin!

CircusPatz is een meesterlijk verteller en illustrator van fantasierijke avonturen. De lezer wordt gepakt door de levendige wijze waarop de verhalen zijn geschreven. Kinderen luisteren ademloos en beleven de spannende avonturen samen met astronaut Maud. Elke avond kijken ze uit naar de volgende reis.

 

Met behulp van de planetenkaart en de sterrenwindkaartjes bepaal je de route van je reis. Aan het eind van het verhaal trek je een sterrenwindkaartje. Zo weet je alvast welke planeet je de volgende keer bezoekt. Een leuk ritueel om het voorlezen mee te beëindigen. Kinderen genieten ervan en kunnen niet wachten tot ze weer aan de beurt zijn om een kaartje te trekken.

 

 

 

Over CircusPatz

CircusPatz is een verhalenlaboratorium waar prachtige verhalen worden gecreëerd voor kinderen en volwassenen, die tot leven worden gebracht  in verschillende authentiek vormgegeven producten. De producten worden multimediaal in de markt gezet, in de toekomst zullen de producten ook in spelvorm en film verschijnen.
 
Lees meer over CircusPatz en de producten op www.circuspatz.nl.

 

Meer avonturen met CircusPatz

Hoe jij de magistrale avonturenplaneten ontdekte

Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte

Mijn vakantie avonturenkoffer

Mijn tekenboekrugzak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright