HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


De kroning van onze koning

 

Op 30 april 2013 is de inhuldiging van koning Willem-Alexander. Deze feestelijke eenmalige gebeurtenis wordt door Uitgeverij BubbelDeBub een onvergetelijke herinnering vanwege de uitgave: ‘de kroning van onze koning’.

In het nieuwe speel- en leesboekje ‘de kroning van de koning’ leren kinderen over onze nieuwe koning en zijn familie, wat een kroning is, wat een koning doet en waarom sporters vaak oranje kleding dragen. Dit thema wordt gekoppeld aan allerlei speelse taaloefeningen.   

De kroning van onze koning
Het boekje ‘de kroning van onze koning’ bestaat uit 24 kleurrijke en sprankelende pagina’s van 22 x 21 cm, een glossy omslag en een stickervel met schitterende stickertjes welke de kinderen kunnen gebruiken voor een aantal van de taaloefeningen. Ook kunnen de kinderen meedoen aan een tekenwedstrijd waarmee zij een oranje-pakket kunnen winnen. 
 
Voor wie?
Deze unieke uitgave is geschikt voor alle kinderen in de onderbouw. De kinderen zullen het boekje nog lang bewaren naar aanleiding van deze feestelijke gebeurtenis. 

Zie een voorbeeld van vier pagina's.

‘De kroning van onze koning’ is vanaf 15 maart 2013 leverbaar; zes weken voor de kroning van Willem Alexander op 30 april.

De uitgave wordt in een pakket van 5 stuks aangeboden voor totaal € 24.95.
De verkoopprijs per stuk is slechts € 5,95.
Bestellen bij BubbelDeBub.nl

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright