HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Kids DVD

 

Donaldson & Scheffler prijsvraag en actie

 

In het najaar organiseren Uitgeverij Gottmer en Uitgeverij Lemniscaat sámen een actie in de boekhandel, om de prentenboeken van het duo Donaldson & Scheffler onder de aandacht te brengen.

De prentenboeken van Julia Donaldson en Axel Scheffler zijn in de Angelsaksische wereld immens populair. De carrière van dit sterduo kreeg een vliegende start met De Gruffalo, het lievelingsboek van onder andere prinses Amalia. Van dit prentenboek gingen wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren over de toonbank. Daarna volgden nog veel meer geweldige prentenboeken, die binnen de kortste keren de bestsellerstatus bereikten. The Independent beschreef het werk van Donaldson en Scheffler ooit als 'Picture book perfection’, en een betere omschrijving is er eigenlijk niet. Een dergelijke sterrenstatus hebben Julia Donaldson en Axel Scheffler in Nederland en Vlaanderen nog niet, vandaar dat Gottmer en Lemniscaat de handen ineen slaan om dit najaar alle prentenboeken van dit succesvolle duo extra in het zonnetje te zetten.

 

Gratis spelletjesboek

Van 20 oktober tot en met 31 december 2009 krijgt iedereen die een prentenboek van Donaldson & Scheffler aanschaft een gratis spelletjesboek vol puzzels en kleurplaten, met in de hoofdrollen de Gruffalo, de heks uit Stap maar op mijn bezemsteel, de walvis uit De slak en de walvis en het ontroerende Mannetje Tak.

 

PRIJSVRAAG

 

Maak kans op het grote Donaldson & Scheffler prijzenpakket!

In samenwerking met Gottmer en Lemniscaat mag PeuterPlace.nl vijf prachtige pakketen weggeven! Het grote Donaldson en Schefflerprijzenpakket bestaat uit maar liefst tien prentenboeken, twee puzzelboeken, twee kartonboeken, de Gruffalo-knuffel en een spelletjesboek! Eindeloos lees- en speelplezier met het ontroerende Mannetje Tak, met de heks uit Stap maar op mijn bezemsteel, de Gruffalo, en alle andere karakters van Donaldson en Scheffler. Wil jij kans maken? Beantwoord dan de volgende vraag:

Wie is de hoofdpersoon in het prentenboek 'De Gruffalo'?

 

Stuur het juiste antwoord naar boekenfeest(@)peuterplace.nl en vergeet niet om je naam en adres erbij te vermelden! Uit de juiste inzendingen worden vijf winnaars getrokken. Insturen kan tot 21 november as.

 

 

Enkele prentenboeken van dit duo

 

De Gruffalo   Het kind van de Gruffalo
         
       
De slak en de walvis   Mannetje Tak
         
         
         
Kareltje Kat   Stap maar op mijn bezemsteel
         


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright