HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

Er is er een jarig

Nooit meer een saai feestje!

Een handig thema-doe-boek voor kinderfeestjes

De verjaardag van je kind - als ouder zie je er vaak huizenhoog tegenop. Op school moet er getrakteerd worden en je kind ziet vol verwachting uit naar zijn of haar kinderfeestje.

In Er is er een jarig... biedt Geny Soeteman je allerlei inspirerende ideeën om van de verjaardag van je kind en allerlei andere feestjes een groot succes te maken, zonder dat het je al teveel energie - en vooral stress - kost.

Voor alle feestjes geldt: hoe origineler de lekkernijen, hoe groter het feest! Traktaties mogen daarom niet ontbreken. Van vrolijke haasjes met een chocolade-ei tot een van een soepstengel gemaakte Sinterklaasstaf. En extra feestelijk: de kinderen kunnen helpen de traktaties te maken.

Inclusief vele suggesties voor themafeestjes, van brandweer- tot prinsessenfeest, stoer, griezelen, pyamaparty, sprookjes, van uitnodiging tot taart, aan alles is gedacht.

Geny Soeteman
The House of Books
ISBN 9789044320824, prijs € 17,90.
Direct bestellen bij Bol.com (inkijk-exemplaar!)

 

Recensie

Een absolute aanrader voor thuis, de crèche en op school! Een mooi, praktisch boek waar je jaren lang plezier van kunt hebben.

Met diverse populaire en originele thema's die te gebruiken zijn bij een kinderfeestje en bij feestdagen zoals Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis. Overzichtelijk gerubriceerd, met bij elk thema een uitnodiging, taart, traktaties en leuke knutsel- en/of spelactiviteiten. Handig zijn bovendien de werktekeningen, die te gebruiken zijn als sjabloon!

Er is er één jarig… is recentelijk verkozen tot het beste Nederlandse kinder- en familie kookboek van 2008 bij de ‘Gourmand cookbook awards’. Met deze prijs dingt ze mee voor een prijs in de wereldwijde verkiezing in haar categorie. Deze vindt plaats in het voorjaar.

Conny Bais

 

Voorproefje:

Huisje van Marsepein
Uitnodiging
Hans en Grietje Taart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright