HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 


Potje!

Herziene druk

 

Potje! is een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining. Een vrolijk humoristisch verhaal dat aansluit op de belevingswereld van de allerkleinsten. Zowel het verhaal als de aandoenlijke kleurrijke illustraties spreken peuters bijzonder aan.

Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje: 'Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes.' Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot, de slang heeft helemaal geen billen en de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen. Terwijl de dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dan beseffen ze voor wie het potje is bedoeld. Dit keer zijn alle dieren het hartgrondig met elkaar eens: dit schattige jongetje heeft echt de liefste billetjes!

Het boek was het eerste prentenboekje van Mylo Freeman in 1997. In het voorjaar van 2011 is deze gloednieuwe uitgave verschenen met nieuwe illustraties en gedrukt op soepel maar stevig karton.

 

Mylo Freeman
Gottmer Uitgevers Groep
ISBN 9789025749194, prijs € 9,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright