HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Geronimo Stilton - Fantasia VII

met 4 geuren, 3D effecten en je eigen talisman!

 

Geronimo Stilton, heeft deze kinderauteur nog een introductie nodig? Al tien jaar lang verslinden kinderen de boeken van de schrijvende muis. Fantasia VI is eerder verkozen als beste kinderboek uitgeroepen tot het beste boek van 2012 in de categorie 6 t/m 9 jaar door de Nederlandse Kinderjury 2012. Nu ligt Fantasia VII eindelijk in de winkels! Het is echt een muizenissig mooi boek geworden, hoor! Het heeft vier verschillende geuren, maar ook 3D-effecten en je eigen talisman! Zo kun je mijn avontuur beleven alsof je er zelf bij bent, gi-ga-geitenkaas! Gaan jullie hem lezen?

De inhoud
Fantasia wordt bedreigd door de Zwarte Parel Tovenaar: een boze tovenaar die na duizend jaar gevangenschap weer is vrijgekomen! Hij zet alles op alles om zeven kostbare talismannen in zijn bezit te krijgen, die hem oneindig veel macht kunnen bezorgen. Feeënkoningin Florina de Fleur aarzelt geen moment en besluit Geronimo Stilton opnieuw om hulp te vragen. En zo begint het volgende, bloedstollende avontuur, waarin Geronimo duizenden gevaren zal moeten doorstaan om te voorkomen dat de tovenaar in zijn doortrapte plannetje slaagt!

 

Fantasia VII is weer een prachtig geïllustreerde uitgave waarin veel te beleven, te zien én te ruiken valt! Bij dit boek zitten als extraatje een 3D-brilletje (van papier) en een talisman. Achterin vind je het geheime dagboek van Krap nog Krapper, met leuke weetjes, spelletjes en lekkere recepten. zoals een gids met weetjes en geurpagina's.

De speelse layout en de manier waarop tekst en illustraties elkaar afwisselen en versterken, oefenen grote aantrekkingskracht uit op jonge lezers.

Kortom een schitterend dik lees- en doeboek voor avonturiers vanaf ca. acht jaar!

Geronimo Stilton
Baeckens Books/Wakkere Muis
ISBN 9789085921660, prijs € 24,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.

 


 

 

Meer Geronimo Stilton

Dertien spoken voor Duifje Duistermuis

DVD Geronimo Stilton Volume 3

Fantasia VI

Fantasia VII

Fantasia VII

Geronimo's Sprookjesboek

Geronimo Stilton - Reis door de tijd

Kleur en Spelletjesboek

Knutselen met Geronimo Stilton & co

Reis door de tijd

Reis door de tijd 4

SOS uit de ruimte!

Stripboek: De Olympische spelen

Wie heeft de vuusteen gestolen?

Wie heeft Schrokopje ontvoerd?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright