HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Geronimo Stilton - Reis door de tijd

megadik leerzaam lees- en doeboek!


Ben jij wel eens achternagezeten door een Tyrannosaurus Rex of verdwaald in de woestijn, op zoek naar de piramide van Cheops? Wat een avontuur!

 

Mij is dat overkomen! Het begon allemaal met een uitnodiging van professor Volt, om samen met mijn familie een reis door de tijd te maken. Hij is op zoek naar de antwoorden op drie belangrijke wetenschappelijke vragen. Door een domme actie van Klem, beland ik alleen in de tijdcapsule en moet ik het in mijn eentje tegen allerlei stego’s en tyranno’s opnemen. Gelukkig komen de anderen mij achterna in de prehistorie en reizen we samen door naar het Oude Egypte. Daar krijgen we te maken met een jaloerse farao en ontpopt Klem zich als een goochelaar. De reis gaat door naar de middeleeuwen, waar we verblijven in een middeleeuws kasteel, vol ridders en jonkvrouwen.

Je leest het allemaal in dit boek! Een schitterend gi-ga-interessant en megadik exemplaar met meer dan 50 stickers, tientallen spelletjes en puzzels, je eigen tijd-reis dagboek, ditjes en datjes over de drie periodes en de test 'In welke tijd hoor jij thuis?'

 

Geronimo Stilton
De Wakkere Muis
ISBN 9789085920274, prijs € 24,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Recensie
Een geweldig mooi en leerzaam boek dat een grote aantrekkingskracht heeft op kinderen. Al op de eerste pagina worden ze gepakt door de speelsheid waarmee tekst en illustraties worden aangeboden. Tijdens de spannende verhalen van Geronimo worden allerlei historische weetjes in gekleurde kadertjes als achtergrondinformatie aangeboden.

Het uitgebreide reisdagboek achterin met spelletjes, knutseltips, weetjes en doe-opdrachten maken het boek helemaal compleet. Zowel het verhaal als het reisdagboek zijn in drie tijdvakken opgedeeld: de Prehistorie, Egypte en de Middeleeuwen.

Kortom een schitterend lees- en doeboek voor leergierige kinderen van ca. zes tot negen jaar!

 

Meer Geronimo Stilton

Dertien spoken voor Duifje Duistermuis

DVD Geronimo Stilton Volume 3

Fantasia VI

Geronimo's Sprookjesboek

Geronimo Stilton - Reis door de tijd

Knutselen met Geronimo Stilton & co

Reis door de tijd

Wie heeft de vuusteen gestolen?

Wie heeft Schrokopje ontvoerd?

 

Meer tijdreizen

Geronimo Stilton - Reis door de tijd

Mijn familie - een reis door de tijd

Eend en de tijdmachine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright