HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

 

Het grote boek van Haas

heerlijk voorlees- en speelboek!

 

Haas is doodgewoon Haas. Maar hij beleeft wel allerlei avonturen. Hij mag mee-eten met Mol, hij heeft een losse tand en krijgt een erfenis. De ene keer is er circus in het bos, dan is er weer een marskramer. En dan heb je nog Kip. Wat is ze lief! Maar jammer genoeg voor Haas is hij niet de enige die gek op haar is.

Een mooi verzorgd boek met grappige voorleesverhalen, spelletjes, puzzeltjes, knutselideetjes en tips voor een feestje. Kortom allerlei leuke activiteiten voor een druilerige regenachtige dag!

Bijzonder zijn de twee poppenkastverhalen die de kinderen zelf kunnen naspelen. Eén ervan is het eerder verschenen prentenboek Worteltjestaart waarvan overigens ook het recept (weer) is terug te vinden!

 

Kijk ook op de speciale website voor Haas: www.hierishaas.nl. Daar vind je kleurplaten, maskers en poppenkastpoppen om zelf te maken, voorleesverhalen en je kunt er memory spelen!


Annemarie Bon & Gertie Jaquet
The House of Books
ISBN 9789044326666, prijs: € 15,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Annemarie Bon

Annemarie Bon (1954, Den Bosch) was biochemisch analiste, freelance journaliste voor het Brabants Dagblad en hoofdredacteur van de kinderbladen Taptoe en Okki voordat zij verhalen en boeken voor jong en oud ging schrijven. Kijk voor meer informatie ook eens op www.annemariebon.nl.

 

Meer van Annemarie Bon

Het grote boek van Haas

Worteltjestaart

 

Meer over hazen:

Haas Huppel

Hazeltje een heel jaar lang

3 haasjes

Goed gedaan Kippiekip

Raad eens hoeveel ik van je hou

Wat dacht je van een wiegje?

Worteltjestaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright