HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes ForumHennie de Heks en het vliegende tapijt

 

Hennie de Heks heeft voor haar verjaardag van haar zussen een vliegend tapijt gekregen. Maar dit tapijt vertoont kuren! Ze had het al een tijdje opzij gezet, maar besluit het nog een laatste kans te geven. Als het tapijt er met Hennie's geliefde kat Helmer vandoor gaat, is dat schrikken. Hoe moet Hennie Helmer redden?
Stalen zenuwen heeft ze ervoor nodig...
en een beetje toverkunst.

Een nieuw prentenboek over het grappige duo Hennie en Helmer. In zijn humoristische illustraties heeft Korky Paul zich ditmaal op pretparken mogen uitleven. Er valt dan ook weer een heleboel te zien en te ontdekken.

 


Korky Paul & Valerie Thomas
Uitgeverij Sjaloom
ISBN: 9789062495573, prijs € 12,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Recensie

Grappig verhaal met humoristische prenten. Hennie de Heks heeft een probleem. Ze wil graag wat aardigs schrijven om haar zussen te bedanken voor het vliegende taptij dat haar hebben gegeven. Eigenlijk is ze teleurgesteld in het tapijt, het zorgt voor veel problemen en ongelukjes. Maar uiteindelijk bedenkt ze iets waardoor het tapijt toch van pas komt. Gelukkig maar, nu weet ze eindelijk wat ze haar zussen kan schrijven!

De vrolijke tekeningen van Korky Paul zijn erg geestig en rijk aan details. De fraaie schutbladen van het boek zijn gemaakt door kinderen.


Conny Bais

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright