HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Hier komen de Vikingen

het Noormannenhandboek

 

Piraat!Wij Vikingen staan wereldwijd bekend als bloeddorstige plunderaars, maar het leven van een Noorman is veel rijker en veelomvattender dan dat. Als je een Viking wilt worden, moet je onze wereld leren begrijpen. Je moet leren hoe je ons runenschrift kunt lezen en hoe je moet vechten.

Voor jou zal ik de mysteries ontrafelen van de Vikingen en ik zal je alles vertellen wat ik weet. Sla acht op mijn woorden, want al snel zal de roep van de zee ook jou aansporen de wereld in te trekken om je eigen legende te creëren.

 

A. Berk
Uitgeverij Van Goor
ISBN: 9789047507505, prijs € 15,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Recensie

Ari de Geleerde stelt zich aan ons voor en geeft uitgebreid informatie, aangevuld met interessante feiten, legendes, kaartjes en andere extraatjes. Prachtig verzorgd en informatief boek met pop-ups, boekjes, flapjes, brieven én een bordspel voor de echte Viking!

Als leeftijdindicatie geeft de achterkant van de cover vanaf vier jaar. Het onderwerp en de tekst is vrij pittig maar geïnteresseerde kleuters vanaf vijf bekijken met veel plezier alle verrassingen in het boek en laten zich er graag uit voorlezen.

Naar mijn mening toch vooral een schitterend en avontuurlijk boek voor kids die zélf kunnen lezen of een spreekbeurt willen houden over dit onderwerp. Mooi naslagwerk voor in de (school)boekenkast.

Conny Bais

 

Meer over piraten en andere rovers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright