HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Je neemt gewoon een aanloopje

het perfecte cadeau voor moederdag!

 

'Wat moet zo’n wurm nog een hoop leren. Dat denk ik vaak, als ik naar mijn kleinkind kijk. Seth en ik hebben veel gemeen. We verwonderen ons samen over de wereld om ons heen. Hoor, de ganzen roepen: Ga mee! Ga mee naar Afrika! ‘Ik kan niet vliegen,’ zegt Seth meteen teleurgesteld. En ik heb altijd gehoopt dat ik op een dag een aanloopje zou nemen en dan… Ik word vrolijk van hem. Hij vertedert me. Ik kan ontzettend om hem lachen en me enorm aan hem ergeren. Soms word ik zelfs woest. Ik denk dat hij mij ook zo ziet. Dat ie soms denkt: Rare oma... Dan denk ik: Apart kleinkind... Maar bovenal is er de verwondering. En daar herkent iedere grootouder zich in.'

Heerlijk om te lezen en een ideaal cadeau voor moederdag: humoristisch en herkenbaar voor oma's en mama's! Bekijk een een fragment uit dit boek.

 

Marjan van den Berg
The House of Books
Verschijnt begin mei.
ISBN 9789044331431, prijs € 14,95.
Direct bestellen bij Bol.com of Bruna.

 

MAIL & WIN
PeuterPlace verloot een aantal exemplaren van dit boek. Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Moederdag. Insturen kan tot 3 mei, zodat je het boek nog vóór moederdag in huis hebt!

 

Over de auteur
Marjan van den Berg is freelancejournaliste voor verschillende bladen, schoolfrik in hart en nieren en oma. Ze schrijft met humor, relativeringsvermogen en levenswijsheid en heeft een scherp oog voor het bijzondere in het alledaagse. Ze publiceerde diverse boeken, waaronder tien boeken over Sanne, de populairste pagina in Margriet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright