HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Kief de goaltjesdief - Op het verkeerde been

 

Daan Kiefsma, beter bekend als Kief, speelt voor het eerst mee met de E1 van VV Almia. Dat gaat zo goed dat hij eenmaal per week met hen mag meetrainen. Niet alle spelers van de E1 zijn daar even blij mee, want Kief is natuurlijk een concurrent. Vooral Joeri vreest dat Kief zijn plaats in het team zal inpikken.

Op school komt er een nieuwe jongen in de klas, Vladimir. Algauw komen Kief en Remy erachter dat Vladimirs vader in de gevangenis heeft gezeten voor moord. Het nieuws gaat als een lopend vuurtje door de school en de meeste kinderen mijden hem als de pest. Kief zoekt wel contact, maar of dat nu zo verstandig is?

Gerard van Gemert & Mark Janssen
Clavis
ISBN 9789044815153, prijs € 9,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.

 

 

Recensie

Op het verkeerde been is het derde deeltje uit de reeks Kief de Goaltjesdief. Jonge voetbalfans smullen van dit spannende verhaal met een verrassende ontknoping. Het boekje is niet al te dik, met een tekst in een redelijk groot lettertype en hier en daar een (paginagrote) afbeelding. Daardoor is het prima geschikt voor lezertjes vanaf 7 jaar die net te jong zijn voor de succesreeks 'De Voetbalgoden' van Gerard van Gemert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright