HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

Kijk, ik ben een piraat!

Piraat!Wat heb je nodig om een echte piraat te worden? In dit boek vind je knutselprojecten, spelletjes en recepten voor (moeders van) piraten-in-de-dop. Maak een piratenslinger voor op een verjaardagsfeestje, zing een echt zeeroverslied of versier je eigen piratenkoekjes met doodskoppen... Spannende en vrolijke ideeën en tips voor iedereen die piraat wil worden!

Cartherine Osborn
Uitgeverij Becht
ISBN 9789023012436, prijs € 12,50.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Recensie

Een fraai vormgegeven boekje met vrolijke foto's en werktekeningen. De kaft heeft een touwtjessluiting en tegen de schutbladen zijn 2 insteekzakjes bevestigd, leuk om je piratennotities in te bewaren. Op de eerste pagina's kan de piraat-in-spé zijn naam schrijven en een foto of tekening inplakken.

Het boek zit boordevol creatieve ideeën rondom het thema piraten. Hoe maak je bijvoorbeeld een schatkaart, een piratenhoed, een slinger van piratenvlaggen of een verrekijker. Wat moet je dragen om er uit te zien als een echte piraat. Wat voor taal moet je spreken en wat voor streken moet je uithalen om een echte piraat te worden? Verder een aantal tips voor piratenspelletjes en piratenrecepten.

Kortom voldoende stof voor een leuk piratenfeestje!

 

Conny Bais

 

Meer over piraten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright