HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 

Kinderboekenweekactie –  Win je eigen fotoprentenboek


woensdag 7 t/m zaterdag 17 oktober 2009

 

Tijdens de kinderboekenweek 2009 van 7 tot 17 oktober as. is er een een speciale actie op PeuterPlace.nl. Bezoekers kunnen een cadeaubon van Ikkeda winnen voor de vriendjesversie (twee exemplaren) van het gepersonaliseerde prentenboek 'Vadertje en moedertje'.

Het thema van de kinderboekenweek is 'Eten en snoepen in boeken' en in dit verhaal wordt heel wat afgesnoept! Zo wordt er 's avonds niet gekookt, aan tafel kan toch ook chips gegeten worden?

 

Een gepersonaliseerd fotoprentenboek van Ikkeda is heel speciaal. In de vriendjes- of vriendinnetjesversie beleeft je kind samen met zijn of haar beste vriend(in) een origineel avontuur. Alles wat nodig is, zijn twee digitale foto‘s. Eén van het kind en één van zijn tegenspeler. Met de Ikkeda cadeaubon ontvangen beide kinderen hetzelfde boekje.

In 'Vadertje en moedertje' zorgen de hoofdrolspelers samen voor hun 'kind'. Ze doen alles wat vaders en moeders doen, maar wel op hun eigen kinderlijke manier. Over het eten wordt bijvoorbeeld heel anders gedacht. Lees de recensie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright