HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 


Kinderboekenweek 2007

3 oktober t/m 13 oktober

 

 
 

De Kinderboekenweek, georganiseerd door de Stichting CPNB, staat dit jaar in het teken van geheimen. Onder het motto Sub Rosa Boeken vol geheimen besteedt de 53ste Kinderboekenweek aandacht aan geheimen, mysteries en verborgen zaken in kinderboeken. De Kinderboekenweek 2007 vindt plaats van woensdag 3 oktober tot en met zaterdag 13 oktober.

In de kinderliteratuur spelen geheimen - en vooral het ontrafelen ervan- een essentiële rol. Het kan gaan om geheimen op persoonlijk gebied, maar ook om op te lossen mysteries of geheime opdrachten.

 

.

 

 
 
Het Dierenfeest

Het Prentenboekje van de Kinderboekenweek 2007

Wat niemand weet, geschreven door Tonke Dragt en illustraties door Annemarie van Haeringen, sluit aan op het Bijbelverhaal over de Ark van Noach. Tonke Dragt vertelt het verhaal van de vrijheidslievende eenhoorn.

Het Prentenboekje is vanaf woensdag 3 oktober voor € 2,50 verkrijgbaar in de boekwinkel.

 

 
 


Het Kinderboekenweekgeschenk Kaloeha Dzong door Lydia Rood vertelt het verhaal van een jongen, die dagelijks vele uren doorbrengt in de virtuele wereld van internet. In tegenstelling tot in het dagelijks leven is hij in de fictieve wereld Morgana een held. Tijdens de Kinderboekenweek is het boekje gratis bij aankoop van ten minste Euro 10,- aan kinderboeken.


 
 
Het Dierenfeest

Digitaal prentenboek 'De koning met de paardenoren'

Een prentenboek met een groot geheim: Alleen de kapper mag het geheim van de koning weten: de koning heeft paardenoren… De kapper krijgt buikpijn van het grote geheim. Wie kan hem helpen? Wat moet hij doen?
Prentenboek met bijzondere schilderingen in kleur (door Paul Hess). Vanaf ca. 5 jaar.

Aangeboden door de Bibliotheek van Breda. Luister en kijk naar dit spannende verhaal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright