HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

Kinderen in de keuken

 

Koken is leuk! Zo ook het eten van lekkere dingen die je zelf kookt en bakt. Samen opeten wat je zelf hebt gemaakt is nog gezelliger!

Annabel Karmel toont hoe kinderen samen met mama (of papa) verschillende soorten lekkere en bovendien gezonde hapjes kunnen maken.

Van knapperige kippenboutjes tot de perfecte feestgerechtjes. Dit boek is echt om op te eten!

Annabel Karmel
Baeckens Books Nederland BV
ISBN 9789054614364, prijs: € 11,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 


Over de auteur

Annabel Karmel is toonaangevend auteur van kinderkookboeken. Ze heeft al 15 bestsellers op haar naam staan die over de hele wereld verkocht worden. Ze is een expert in het bedenken en ontwerpen van lekkere en voedzame gerechten voor kinderen zonder dat ze uren in de keuken moeten doorbrengen.

Annabel schrijft voor heel wat kranten en magazines en komt geregeld op radio en tv als dé Britse voedingsdeskundige voor kinderen.

Annabel werd in 2006 met een MBE (Member of the Order of the British Empire) onderscheiden en in de Queen’s Honours List opgenomen voor haar baanbrekende werk op het vlak van gezonde kindervoeding.

 

 

Recensie

Vrolijk geïllustreerd kinderkookboek met lekkere en gezonde recepten die kinderen zelfstandig of samen met hun (groot)ouders klaar kunnen maken. Elk recept wordt stap voor stap geïllustreerd en doorgenomen. Er is voor ieder wat wils, van ceasarsalade tot maïsquesadilla's, van dipkippetjes tot zalmpasteitjes en van mini-bananenmuffins tot fruitspiesjes.

En wat dacht je van een kookfeestje?! Karmel geeft een aantal creatieve tips om van het feestje een succes te maken! Maak een uitnodiging gecombineerd met houten pollepel of bakvormpje, gepaste versieringen, speel leuke eetspelletjes en om het kookfeest helemaal af te maken, is er een lekker zelfgemaakt afscheidscadeautje voor de gasten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright