HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

My First English Van Dale - voorleeswoordenboek

Kleuters spelenderwijs Engels leren

 

Op steeds jongere leeftijd komen kinderen in aanraking met de Engelse taal: via de televisie, het internet en ook op school. De wereld wordt in figuurlijke zin steeds kleiner, maar de rol van het Engels als communicatietaal juist steeds groter. Je kunt Engels dan ook maar beter vroeg leren. Niet alleen omdat het handig of nuttig is, maar ook omdat het een stuk makkelijker gaat als je jong bent. Van Dale is er dus vroeg bij met My First English Van Dale. Voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders en docenten een zeer aantrekkelijk boek om Engelse woorden te leren en samen bezig te zijn met taal.

 

Het eerste Engelse voorleeswoordenboek voor kinderen.
My First English Van Dale is een vrolijk voorleeswoordenboek, gebaseerd op het succesvolle Nederlandse voorleeswoordenboek Mijn eerste Van Dale. Het bevat 1000 eenvoudige Engelse woorden die jonge kinderen zich gemakkelijk eigen kunnen maken. Bij ieder woord staat een leuk versje waarin het woord de hoofdrol speelt. Aantrekkelijke tekeningen verduidelijken de betekenis en er wordt een vertaling van het versje gegeven. De versjes nodigen uit tot nazeggen en helpen bij het onthouden van de betekenis.

 

 

 

Auteurs en samenwerking
My First English Van Dale is geschreven door Mariska Albers. Het is gebaseerd op het succesvolle Nederlandse voorleeswoordenboek Mijn eerste Van Dale dat geschreven is door Liesbeth Schlichting, Betty Sluyzer en Marja Verburg. De tekeningen zijn gemaakt door Paula Gerritsen. My First English Van Dale kwam tot stand in samenwerking met EarlyBird, een organisatie die zich inzet voor meer, beter en vroeger Engels in het basisonderwijs. Een toenemend aantal Nederlandse basisscholen sluit zich bij het programma van EarlyBird aan.

Er is ook een cd-rom: My First English Van Dale - interactief woordenboek.

 

Mariska Albers & Paula Gerritsen
Van Dale
ISBN: 9789066480452, prijs € 22,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Meer uit de reeks van Van Dale

Mijn eerste Van Dale Voorleeswoordenboek
Mijn eerste Van Dale - luisterwoordenboek

Mijn eerste van Dale - interactief woordenboek
Mijn tweede Van Dale Voorleeswoordenboek

Mijn tweede Van Dale - interactief woordenboek
My First English Van Dale - voorleeswoordenboek
My First English Van Dale - Interactief Woordenboek

 

 

 

 

 


 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright