HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 

 


Leuke originele Dribbel boekjes

voor de kleine lezer

Bij Van Holkema & Warendorf zijn twee nieuwe, Dribbel-titels verschenen. In deze kleurrijke boeken gaat de kleine lezer samen met Dribbel en zijn vriendjes op ontdekkingsreis. Dankzij zijn grote aantrekkingskracht is Dribbel enorme geliefd op de crèche, de peuterspeelzaal, thuis en op school.
Ontdek woordjes met Dribbel

Leerzaam schuifjesboek

In dit vrolijke boek gaat de lezer samen met Dribbel op reis door de wereld van taal. De situaties zijn herkenbaar, waardoor kinderen zich goed met Dribbel kunnen identificeren. Peuters kunnen door middel van speciale schuifjes woorden leren en illustraties ontdekken. Hierdoor zorgt dit boek elke keer weer voor een unieke leeservaring.


ISBN: 9789000308958, prijs: € 14,99
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.
Hallo Dribbel!

Kartonboek met handpop

Een origineel, nieuw concept van het bekende hondje Dribbel. Peuters kunnen met behulp van een unieke handpop zingen en spelen met Dribbel. Dribbel-boeken zijn heerlijk om samen met je kind te lezen en te ontdekken. Doordat je samen over Dribbels avonturen praat, ontwikkelt je kind zijn taalvermogen en zijn begrip op allerlei gebieden. Leuk voor thuis, bij opa en oma en op de kinderopvang.

ISBN: 9789000313099, prijs: € 14,99
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright