HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer

 

 

De zon scheen, de zee was blauw en Mictcho zat te vissen, terwijl Sebastiaan met een flesje appelsap voor zich de krant las. Zo zaten ze de hele zomer bijna elke dag, als het lekker weer was. 'Hé!'riep Mitcho opeens. 'Ik heb beet,'en hij trok zo hard als hij kon aan zijn hengel. 'Het is een flinke knaap, dat voel ik!' Het was flessenpost. 'Echte flessenpost! 'Wat spannend,' zei Mitcho. 'Er zit iets in... het lijkt wel een brief.' Er zat inderdaad een brief in de fles. En het allervreemdste was, dat de brief aan Mitcho en Sebastiaan was gericht.

In Solby gaat het leven zijn vredige gangetje, totdat kat Mitcho en olifant Sebastiaan een fles uit het water opvissen met daarin een briefje. Is die flessenpost echt van JB - de burgemeester van Solby, die een jaar eerder is verdwenen? Bestaat het Mysterieuze Eiland? Hoe kom je langs de Afschrikwekkende Piraten, de Verschrikkelijke Zeedraak en de Nachtzwarte Zee? En niet in de laatste plaats: wat gebeurt er als je het zaadje plant dat in de fles zat?

Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer is een avontuurlijk en fantasierijk verhaal, heerlijk om voor te lezen of om zelf te lezen. Het grote boek is fraai vormgegeven met een verzorgde kaft, een speelse typografie en schitterende illustraties met veel leuke details.

Prachtig boek voor kinderen van alle leeftijden!

Jakob Martin Strid
Moon
ISBN 9789048814152, prijs € 15,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright