HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Otto Prentenboeken

Kijken, lezen, kleuren én tekenen met illustrator Mike Monaghan

 

Op de website Otto Prentenboeken kunnen kinderen en ouders vanaf nu kijken en luisteren naar de videoprentenboeken van kinderboekenillustrator Mike Monaghan. Mike ziet met Otto Prentenboeken zijn droom in vervulling gaan. Na het illustreren van kinderboeken voor diverse uitgeverijen kan hij via deze site werk onder eigen beheer uitbrengen.

Kartonnen avonturen
Het eerste prentenboek is onlangs gelanceerd. Het verhaal gaat over het jongetje Harry. Op een dag wordt er een grote kartonnen doos thuis afgeleverd. Het is een verrassing van Papa voor de hele familie. Er zit een grote Home Cinema set in! Papa, mama en zusje zitten meteen voor de buis. Maar Harry heeft alleen oog voor de grote lege doos. Hij neemt hem mee naar zijn kamer - en daar begint een reeks spannende avonturen...

Dit prachtig geïllustreerde prentenboekverhaal is bewerkt tot een videovertelling met een speelduur van 15 minuten. Het verhaal is grappig en spannend en weerspiegelt de verbeeldingskracht en fantasie van kinderen in hun spel. De achtergrondmuziek is afwisselend en functioneel. Diverse sfeerversterkende genres zoals klassiek, blues, country, jazz en reggae volgen elkaar op. De tekst is ingesproken door acteur Kyrian Esser.

Bekijk de trailer

 

Op www.ottoprentenboeken.com wordt iedere maand een nieuw prentenboek bijgeplaatst. Tegen een bescheiden vergoeding van € 5,75 ontvangt men niet alleen een link waar de video is te downloaden, maar tevens 2 PDF-bestanden, bestaande uit het prentenboek in kleur en een zwart-wit versie die kinderen kunnen inkleuren.

Wanneer je een abonnement neemt ontvang je voor € 39,99 tien prentenboeken, inclusief de PDF-versies. Een redelijk bedrag wanneer je bedenkt dat je voor dat bedrag hooguit drie prentenboeken kunt kopen in de boekwinkel.

Op Otto Prentenboeken vind je verder gratis kleurplaten en OTTO TV waar Mike je leert hoe je grappige tekeningen kunt maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright