HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

Wat je peuter vertelt

Een praktisch en helder handboek voor ouders en ieder ander die de zorg heeft voor kleine kinderen. Vol praktische tips over hoe je het beste kunt omgaan met een peuter die in de hoogste versnelling op onderzoek uit gaat en het liefst NEE roept!

Peuterpuberteit
De nachtmerrie van elke ouder: een peuter ligt in de supermarkt gillend op de grond omdat hij of zij het felbegeerde snoepje niet krijgt. Wat moet je doen? Toegeven of voet bij stuk houden? Het laatste is makkelijker gezegd dan gedaan als alle ogen op je gericht zijn.

'Babyfluisteraar' Tracy Hogg leert ouders op simpele en doeltreffende wijze de opvoeding af te stemmen op het unieke karakter van hun kind. Door goed te kijken en te luisteren kun je de peuter* beter begrijpen, conflictsituaties voorkomen en woedeaanvallen op een rustige manier in de kiem smoren.

Alle problemen waar je voor komt te staan met je peuter komen aan bod: het niet willen eten of slapen, het zindelijk worden, het wennen aan een nieuwe baby en vele andere zaken waardoor ouders van hun slaap, gemoedsrust en tijd voor elkaar beroofd worden.

Een aanrader voor ouders en verzorgers met een kindje in de peuterleeftijd. Niet alleen praktisch maar ook prettig om te lezen! Verkrijgbaar bij boekhandel of bibliotheek.

Wat je peuter vertelt - Tracy Hogg en Melinda Blau
Uitgeverij De Boekerij BV
ISBN: 9022533328, prijs: € 17,95.
Direct bestellen bij Bol.com

* Peuters in dit boek zijn kinderen vanaf 8 maanden oud.


Artikel over peuterpuberteit of nee-fase.

Meer boeken over opvoeding van dreumes, peuter en kleuters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright