HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog
 


Waar is de blauwe auto?

groot zoek- en aanwijsboek

 

 


In de stad is altijd wat te beleven. De brandweer moet uitrukken om een poes uit de boom te halen. Bij het tankstation is het superdruk en de gele grijper heeft een schat gevonden bij de bouwplaats. Op de snelweg is een botsing geweest, maar gelukkig is de politie snel ter plaatse. In de winter moeten alle sneeuwschuivers en strooiwagens hard werken om de wegen vrij maken... Finns blauwe auto is er steeds bij. Kun jij hem vinden?

Dit dikke kartonboek met zoekplaten neemt je mee door het verkeer. De korte teksten en de kijkgaten nodigen uit om te zoeken. De vele details en verborgen grapjes maken dit boek keer op keer een ontdekkingstocht. Een feest voor alle kleine en grote autoliefhebbers!

Zie ook: Waar is de kleine eenhoorn?

Joachim Krause
Uitgeverij Holland
ISBN 9789025111854, prijs € 9,95.
Direct bestellen bij Bol.com of bij Bruna.nl

 

Recensie
Groot stevig kartonboek dat bestand is tegen kleine kinderhandjes! Op de drukke kleurrijke prenten valt steeds weer wat nieuws te ontdekken. De uitgesneden kijkgaten zorgen voor grappige effecten en accentueren details die juist weer minder opvallen op de achterliggende pagina. Leuk doeboek voor peuters en kleuters.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright