HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Kids DVD

 

Wakker worden!

Interactieve CD-rom

Met de winter voor de deur verschijnt de nieuwe cd-rom Wakker worden! Haas staat op in een besneeuwd landschap; alles is wit! Samen met zijn slimme vriendinnetje, het eendje Sofie, gaat de nieuwsgierige Haas op onderzoek uit. Onderweg komen ze verschillende dierenvrienden tegen die niet allemaal even blij zijn met dit winterlandschap… Door zelf het landschap en de oplossing voor problemen te tekenen maak je altijd een uniek verhaal.

Mijn naam is Haas
A.W. Bruna Uitgevers BV
ISBN: 9789022959527, prijs: € 12,50.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Maak je eigen verhaal
Alle Mijn naam is Haasproducten gaan uit van het principe dat je leert door te spelen. De onderwerpen sluiten aan bij thema’s waarmee kinderen thuis en op school dagelijks te maken krijgen. Een kind stuurt zelf het verhaal door in het beeld te tekenen. Aan de hand van de tekeningen die gemaakt worden zal een uniek verhaal tot leven komen, waardoor je oneindig avonturen kunt blijven beleven!

In de reeks van Mijn naam is Haas verschenen in september 2009 de cd-rom Lekkere lucht en het prentenboek Nooit meer nat! In het voorjaar zullen een prentenboek en een cd-rom het frisse groen van de lente laten zien. De producten die nu in ontwikkeling zijn, komen in samenwerking met het onderwijs tot stand, zodat de toekomstige onlinewereld ook binnen het basisonderwijs aansluiting vindt. De eerste producten worden zowel in het onderwijs als door ouders positief ontvangen.


Recensie

Kinderen kunnen dit educatieve computerspelletje volledig zelfstandig spelen. Gedurende het avontuurtje van Haas en zijn vriendjes kunnen de kinderen met de muis in het scherm lijntjes tekenen. Afhankelijk van de plaats en de lengte van de lijntjes verschijnen er planten, bomen, wolken of beestjes die zo nu en dan van pas komen in het verhaal.

Een leuk eenvoudig interactief spelletje waar jonge kinderen prima mee uit de voeten kunnen.

 

 

 

Mijn naam is Haas producten

Nooit meer nat!
Lekkere lucht
Vreemde Vogels
Wakker worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright